RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Bradavičarka

Bradavičarka, šola na katero ste si vedno želeli. Le da je tokrat brez Harrya Potterja! To pa še ne pomeni da Mrlakenstain ne obstaja....

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Obvestila
NAPAD JEDCEV Na šolo se je zgodil napad Jedcev Smrti. Na znak temnolase čarovnice, ki jih je očitno vodila so izginili, vendar so s sabo vzeli tudi nekaj študentov. Spremljajte dogajanje v Starem razpadajočem dvorcu...
Mesec
Čvek           - Page 34 Uno
Januar -11 °C
Top posters
Victoria Hellrune
Čvek           - Page 34 I_vote_lcapČvek           - Page 34 I_voting_barČvek           - Page 34 I_vote_rcap 
Alyssa Hellrune
Čvek           - Page 34 I_vote_lcapČvek           - Page 34 I_voting_barČvek           - Page 34 I_vote_rcap 
Alice Witherspoon
Sim
Morskow Darkshadow
Sophie Scarvalla
Jack Lynx
Alex Dumont
Katherine
Aron Sawyeer
Šefi
Čvek           - Page 34 Al Alyssa, predstavnica Drznvraana Čvek           - Page 34 Vic Victoria, predstavnica Spolzgada

Čvek

Go down 
+10
Cat Greene
Sophie Scarvalla
Aron Sawyeer
Alice Witherspoon
Victoria Hellrune
Lynette Collins
Alyssa Hellrune
Sim
Jack Lynx
Morskow Darkshadow
14 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AvtorSporočilo
Alex Dumont
Spolzgad
Spolzgad

Število prispevkov : 79

Character sheet
Dom: Spolzgad
Letnik: 6. letnik

Čvek           - Page 34 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyNed Dec 11, 2011 2:10 pm

aha, torej očitno obe dobr pojeta? XD

And I agree as well, writing in English can be very fun indeed Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Število prispevkov : 550

Character sheet
Letnik: 5. letnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyNed Dec 11, 2011 8:56 pm

True. Sometimes it is even easier and more fun to write in English.

Eh. Nisem neki ful dobra ampak mi gre, da se prežvet hahaha Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Alex Dumont
Spolzgad
Spolzgad
Alex Dumont

Število prispevkov : 79

Character sheet
Letnik: 6. letnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyNed Dec 11, 2011 10:21 pm

sej bo, sej bo xD sej kok si pa stara, if imay ask? Smile
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyNed Dec 11, 2011 11:16 pm

leto mlajša od tebe bi bla če je starost ki piše pod osebnimi podatki resnična Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Število prispevkov : 273
Kraj : za kompom

Character sheet
Dom: Drznvraan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 6:01 am

kaj kompliciraš Vic; poveš mu da si 13 pa je. čist izi. sam dve številki napišeš, pa mogoče se besedico al pa dve zravn: sm 13, pa ti? (recimo) Very Happy

sej res: a mam sam jz tko defekten komp, al mate tid vi ta forum (to spletno stran) ful raztegneno?
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 6:04 am

zakaj ti piše pod age 15 lažnivka k si isto stara kokr ti in pač ne bi blo ravn fino če napišeš v čveku sam dve številki za en odpis ane
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 6:14 am

zakaj pa ne?

lažnivka mi pa raj ne govor, ker to nisem. sm sam 'igralka', če že kej. a slučajno sploh veš, kaj pomeni RPG? to je neke vrste igranje vlog. torej, po tvoje, laganje.
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 6:25 am

ja zame to je laganje ker je o starost v rl-ju tko da ja ne bom se kregala s tabo ker je zguba časa in o rpgjanju maš mn pojma kokr jst in mi o tem ne moreš pridigat. O pisanju v šveku pa sploh ne. in raj mi ne odpisuj ker ti jst ne bom
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 6:32 am

oja, pa ti bom odpisala, pa če ti je všeč al pa ne. in če boš zbrisala moj post, bom napisala tok novih, da se ti bo utrgal, blago rečeno.

glede izkušenj sm mogoče res na slabšem, zato pa kr poglej moj opis v Forestu, pa mogoče Leassin komentar, pa boš vidla, da nism jz en kup dreka tm na cesti. (to ni oglaševanje)
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 7:28 am

nism te žalla samo rekla sm da se ne bom kregala s tabo ker ti to iščeš in iščeš in jst mam tega dost. Samo gledaš kdaj boš lahko izpadla bolša od mene in me totalno osmešla no... men je tega dost vem da sm rekla da ne bom odpisvala in ne nimam pravice brisat postov. Samo še ena stvar. Tos ploh ni bil tvoj pogovor in sploh nevem zakaj se umešavaš. Veš kadar gre za tako pisanje lahko napišem tok dolg komentar kokr je dolg rpg post in zato si lahko tiho ker se raj potem nebom več pogovarjala s tabo ker je res izguba časa. Ker to je pa velik preveč.
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Število prispevkov : 248
Kraj : Vrhnika

Character sheet
Dom: Gryfondom
Letnik: 7. letnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 6:55 pm

Lol? Kaj? Hahahahaha drugač majo ludje na fortmih tut starost in kraj lika k ga igrajo (ne ne zagovarjam nobene in ne nism šla preverjat kok je alicen lik star)

Drugač pa lej. Določeni pač lažejo. In to se da vidt povsod in nevem zakaj se morte kregat xD ker ni smisla o tem?

Njen problem če ma 15 napisan in od druge problem če je napisala eno leto mlaj. XD aj problem računat?
Nazaj na vrh Go down
http://crazy-limi.blogspot.com/
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 7:00 pm

zakaj se zdej vsi spravlate name ona se je umešala k je rekla zakaj preprostne ne napišem sam številke k sm napisala: leto mlajša od tebe bi bla če je starost ki piše pod osebnimi podatki resnična. In ona se je kokr ponavad začela neki za*ebavat in nehimo zdej o tem govorit o temu ker sm rekla da nebom nadaljevala.

(sej ne rečem da ljudje ne lažemo ker sm sama taka ampak vrjemi, če bi bla ti na mojem mestu bi mogla kej prpomnt zdej pa sploh ne bom več govorila ker sm užaljena Sad )
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 8:26 pm

Lol. Nism se spravla nate. Ne na njo. Ne zagovarjam nje. Mislm oprosti če si drugač dojela. XD. Sam povedala sm kk je in da je od ubeh 'problem' kak je kira kej napisala. Doh. Sej bi narisala sam ne morem. To da se pa ona v use utika.. Ja no ne vem. Pretep jo. XD (čeprov ni vredn ma okej. Dokler se ti ne umeša u love lajf pa spele simpatijo je gud). Pač nevem. Ignorirej al pa jo nader. Wink pa ne nism se spravla nate ker sama pooavad rečem nej profil pogleda če ga/jo zanima (če mam napisan, pa ja eni so slepi xD haha)
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 8:52 pm

kokr kol tole me ne zanima več gremo se kej drudzga pogovarjat recimo prvo mi je na pamet padl tole: Kera je vaša najljubša barva? Moja je rdeča Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 10:18 pm

Vijolčna pa turkizna ^^ v bistvu so mi use uredu razn zlate pa pink
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 10:25 pm

men tut roza tok fuj da mi gre na bruhanje tut zlata mi ni ušeč moja najbl usovražena barva je pa temno roza z bleščicami No
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyPon Dec 12, 2011 10:49 pm

Se strinjam čist
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyTor Dec 13, 2011 3:29 am

...

...avč...

...zakaj se mi zdi, da si me čist narobe razumela? To je bil štos, človek. ŠTOS. JOKE. HEC. Nism hotla izpast boljša od tebe, al karkol si je napisala. Pa tud nisem napisala, da si me žalila. Te boli glava? Resno; skrbi me, da si se tko znesla nad mano, pa ti nč nočm. Brez zamere, ampak si pretiravala, k si mislla, da se je Sim postavla na mojo stran. Uf... pa nasledjič prosm povej, da nisi za hece, ne pa, da se začneš kregat z mano... No

Hm...jz mam tud več najljubših barv. Prve tri so pa absolutno rdeča, črna pa sinje modra. Mi je pa všeč še kr nekaj barvnih kombinacij s črno.
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyTor Dec 13, 2011 3:56 am

Ja prov si uganla... boli me glava in nisem za hece vsaj ne za tvoje hece. Kok si dobila glasbo *nedolžna facica*
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyTor Dec 13, 2011 5:13 am

*si pomenca glavo in raztga zvezke na miljon koščkov in se ji reži v glavo* a če sva dobili 5 pomen da ne bom uprašana?
Nazaj na vrh Go down
Alyssa Hellrune
Drznvraan
Drznvraan
Alyssa Hellrune

Število prispevkov : 452
Kraj : Ljubljana 4ewr <3

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyTor Dec 13, 2011 5:24 am

neeeee mi raztegvt strani!!!! No No nemaram no Sad
Nazaj na vrh Go down
https://harry.slovenianforum.com
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyTor Dec 13, 2011 5:37 am

not maj folt Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptySre Dec 14, 2011 2:45 am

pa se jsm napisala, da sva dobili pet, ampak sm bla vseen vprašana! a si sploh prebrala, da sm dobila 4?! pa če sm bla jz, boš menda tud ti.

aja, pa zbrisala bom tale post, k stran razteguje Very Happy

UAAAAAAAH!!!! NE MOREM!!!! Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptySre Dec 14, 2011 3:58 am

ti ga jst? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptySre Dec 14, 2011 10:47 am

ja zbriš. editirej če ne drugega xD
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 EmptyČet Dec 15, 2011 7:47 am

hvala najlepša. aja pa sori Sim, ampak sm se sam na hitr oglasila, pa ne morm pisat. ju3, al pa še kasnej. ampak odgovorim takoj, k bom mela cajt - prsežm!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 34 Empty

Nazaj na vrh Go down

Čvek
Nazaj na vrh 
Stran 34 od 40Pojdi na stran : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next