RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Bradavičarka

Bradavičarka, šola na katero ste si vedno želeli. Le da je tokrat brez Harrya Potterja! To pa še ne pomeni da Mrlakenstain ne obstaja....

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Obvestila
NAPAD JEDCEV Na šolo se je zgodil napad Jedcev Smrti. Na znak temnolase čarovnice, ki jih je očitno vodila so izginili, vendar so s sabo vzeli tudi nekaj študentov. Spremljajte dogajanje v Starem razpadajočem dvorcu...
Mesec
Kuhinja Uno
Januar -11 °C
Top posters
Victoria Hellrune
Kuhinja I_vote_lcapKuhinja I_voting_barKuhinja I_vote_rcap 
Alyssa Hellrune
Alice Witherspoon
Sim
Morskow Darkshadow
Sophie Scarvalla
Jack Lynx
Alex Dumont
Katherine
Aron Sawyeer
Šefi
Kuhinja Al Alyssa, predstavnica Drznvraana Kuhinja Vic Victoria, predstavnica Spolzgada

Kuhinja

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Alyssa Hellrune
Drznvraan
Drznvraan
Alyssa Hellrune

Število prispevkov : 452
Kraj : Ljubljana 4ewr <3

Character sheet
Dom: Drznvraan
Letnik: 5. letnik

Kuhinja Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kuhinja   Kuhinja EmptySre Sep 21, 2011 7:23 am

Kuhinja je locirana naravnost pod Veliko dvorano, v njej pa so zaposleni hišni vilinci. Vanjo se, po nekaterih podatkih, da priti skozi neko tihožitje na hodniku, s tem da požgečkaš hruško na sliki.
Nazaj na vrh Go down
https://harry.slovenianforum.com
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Število prispevkov : 550

Character sheet
Dom: Spolzgad

Kuhinja Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kuhinja   Kuhinja EmptyČet Dec 08, 2011 9:02 am

"Dame imajo prednost? Strahopetec..." je še dodala Victoria pa vendarle prva skočila skozi tihožitje. Alexa je potegnila za sabo, da sta se ob spotaknila čez luknjo. Smejoč se sta stopila v luč kjer so vilinci še vedno pridno kuhali in pripravljali za jutrišnje obroke (čeprav je bilo povsem verjetno ura že čez polnoč in bi lahko to upošteval kot jutri). Vilinci so bili kot ponavadi veseli lačnih študentov. Victorio in očitno tudi Alexa so poznali že veliko poprej in med njimi je imela Vic tudi nekaj dobroh prijateljev, ki so jima kjub delu že veselo pripravljali hrano in jima jo polagali na mizico pred kaminom ob katerega so bile prislonjene majhne metlice, krpice in čistila. "Če s tem pomivajo naše sobe se ne mislim več vrniti v dom" je z gnusom premerila krpe iz katerih so se cedile tekočine neprijetnega pogleda. "Bosta gospod in gospodična želeli še kaj?!" je glasno zapiskal eden od vilincev, ki je poskušal preglasiti topot loncev in čeblanje ostalih vilincev v kuhinji. "Mislim, da bo to vse Schrathec, hvala. Če bo 'gospod' še kaj se pa z njim zmeni" Pri poudarjeni besedi gospod se je potuhnjeno hahljala in z robom očesa opazovala Alexa. Sama je napadla veliko goro čokoladnih piškotov z mlečnim polnilom. "Veš kaj je najboljši del tega, da si jaz? Lahko jem, jem in jem pa se ne zredim niti za pol grama." S polnimi usti je še dodala "Te so odlični moraš jih poskusiti."
Nazaj na vrh Go down
Alex Dumont
Spolzgad
Spolzgad
Alex Dumont

Število prispevkov : 79

Character sheet
Letnik: 6. letnik

Kuhinja Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kuhinja   Kuhinja EmptyČet Dec 08, 2011 9:33 am

V svojem skokcu skozi sliko ga je Victoria zagrabila za majico in tako sta se skupaj opotekla v kuhinjo. Vedno ustrežljivi vilinci so se brez vprašanj lotili priprave prigrizkov še zanju, medtem pa sta sedla za lepo mizico ob kaminu. Eden od vilincev, ki ga je temnolaska očitno poznala po imenu ju je kot najbolj uglajen natakar vprašal, če bosta še kaj, in ona je priložnost seveda takoj izkoristila, da se zafrkava iz njega. Pokazal ji je jezik in se še sam obrnil k vilincu, ki mu je bilo očitno ime Schrathec. "Ali bi mi lahko zavili nekaj piščančjih sendvičev? Dobra malica za po treningih so." Mali je nemudoma prikimal in se izgubil med ostalimi, ki so pripravljali vse za zajtrk, čeprav je bilo do njega gotovo vsaj še 5 ur. Obrnil se je nazaj k Victorii, ki se je navdušeno basala s čokoladnimi piškoti, kar je bilo pri dekletih precej redko videti, saj so ponavadi kot obsedene pazile na svojo težo. Vendar mu je, kot da bi mu brala misli že v naslednjem trenutku odgovorila na nezastavljeno vprašanje. Zarežal se ji je in s pladnja vzel enega od predlaganih piškotov. "No ja, jaz se tudi nikoli ne zredim, ker enostavno preveč treneram, da bi se mi lahko nabralo kaj maščobe." Takrat se je Schrathec že vrnil skupaj z veliko vrečo zavitih sendvičev. Alex mu je hvaležno pokimal, potem pa svojo pozornost spet obrnil k Victorii. "Nekajkrat sem te opazoval med Quiddichem. Resnično dobra si," se ji je nasmehnil, medtem ko je iz pladnja izmaknil še en piškot. "Kako dolgo že treneraš?"
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Število prispevkov : 550

Character sheet

Kuhinja Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kuhinja   Kuhinja EmptyČet Dec 08, 2011 9:57 am

Piščančji sendviči?!, Victoria se je zdrznila. Sama je meso sovražila. Zdelo se ji je naravnost ostudnega okusa. To je tudi naglas izrazila "Piščančji sendviči? Gotovo se hecaš. No ja kot si že opazil pri mojem zdrznju lahko ugotoviš kaj mi pomeni meso." Sam ji je obrazložil zakaj se ne redi "Preveč se naprezaš... Tudi sama imam rada šport ampak ti pa malo pretiravaš." Zarežala se mu je na vsa usta in ga boksnila v njegovo mišičasto telo "Samo poglej tole! Ali sploh kdaj nehaš trenerati?" Iz prigrizkov je potegnila najbolj rdeče in sočno jabolko na pogled. Naredila je masten ugriz in ga nekaj časa v miru žvečila, nato pa odgovorila na ponovno zastavljeno vprašanje "Hvala. Tebi povsem verjetno ni potrebno reči, da si dober ker si. Treniram pa že nekaj časa. Odkar so mi pustili na šoli in še poprej z bratcom in sestro na vrtu. Moj oče dela v izdelovalnici za najbolj vrhunske metle in hkrati tudi najbolj dražje. Z metlami tako v družini nimamo problemov. Kateri model imaš? Predvidevam, da ker so tvoji starši bogati nimaš ravno gnile in poceni metle iz druge roke." Med govorom je ves čas zvečila jabolko in ugrizek odvrgla stran, kjer ga je že s smetišnico ujel eden izmed vilincev "Hvala Shmrk! Čudna imena imajo ti mali." Nekaj časa je premišljevala potem pa mu zastavila še zadnje vpašanje "Greva kaj počet? Tukaj je že dolgčas."

[dolgcajt!!!!! greva km drugam... tokrat napiš ti post prvi jst sm sita tega. Very Happy ]
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Kuhinja Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kuhinja   Kuhinja Empty

Nazaj na vrh Go down

Kuhinja
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1