RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Bradavičarka

Bradavičarka, šola na katero ste si vedno želeli. Le da je tokrat brez Harrya Potterja! To pa še ne pomeni da Mrlakenstain ne obstaja....

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Obvestila
NAPAD JEDCEV Na šolo se je zgodil napad Jedcev Smrti. Na znak temnolase čarovnice, ki jih je očitno vodila so izginili, vendar so s sabo vzeli tudi nekaj študentov. Spremljajte dogajanje v Starem razpadajočem dvorcu...
Mesec
Čvek           - Page 11 Uno
Januar -11 °C
Top posters
Victoria Hellrune
Čvek           - Page 11 I_vote_lcapČvek           - Page 11 I_voting_barČvek           - Page 11 I_vote_rcap 
Alyssa Hellrune
Čvek           - Page 11 I_vote_lcapČvek           - Page 11 I_voting_barČvek           - Page 11 I_vote_rcap 
Alice Witherspoon
Sim
Morskow Darkshadow
Sophie Scarvalla
Jack Lynx
Alex Dumont
Katherine
Aron Sawyeer
Šefi
Čvek           - Page 11 Al Alyssa, predstavnica Drznvraana Čvek           - Page 11 Vic Victoria, predstavnica Spolzgada

Čvek

Go down 
+10
Cat Greene
Sophie Scarvalla
Aron Sawyeer
Alice Witherspoon
Victoria Hellrune
Lynette Collins
Alyssa Hellrune
Sim
Jack Lynx
Morskow Darkshadow
14 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
AvtorSporočilo
Jack Lynx
Pihpuff
Pihpuff

Število prispevkov : 88

Character sheet
Dom: Pihpuff
Letnik: 6. letnik

Čvek           - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 5:50 am

GASP!

Pa to ti je kultni Monty Python alo! affraid [++clip: The term *spam* (in electronic communication, and general slang) is derived from this sketch.]

Sorry, sam to smo mi skoz gledal ko smo bli mali in mi je res hecn če kdo tega ne pozna. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Število prispevkov : 172

Character sheet
Letnik: 5. letnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 5:55 am

hja, jaz ga nisem. čeprav poznam ubistvu.
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Število prispevkov : 550

Character sheet
Dom: Spolzgad

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 5:57 am

ko smo že pr domovih. Večinokrat (ubustvu vedno) sm bla u drziju ampak ker se je Al št. 1 že zagrebla za to sm šla pol v spolzija in še sprijaznila s krutostjo sebe. sej nism tok hudobna (take that as a joke Twisted Evil ) hec hec no kolr kol men je drugač modr dom najbolj pol zelen, rumen in rdeč (brez zamire Sim) Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 5:58 am

ponavadi sem bila drnvraan ali gryfondom =) tokrat pa mi je dejansko pihpuff najbolj všeč ^^
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:00 am

hehe pa sej ni tok slab le nemaram rumene barve (preveč) mislm ta rumena k je od pifpufa mi ni lih ušeč ubistvu nemaram sam zarad tega hahaha
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:06 am

nee, rumena je čisto kuul. pa btw, a jaz z razlogom nimam tistega pihpuff pod imenom zgoraj? pač tisto pravokotno ikonco, ki jo ima jack, pa vsi, samo jaz ne =(
Nazaj na vrh Go down
Alyssa Hellrune
Drznvraan
Drznvraan
Alyssa Hellrune

Število prispevkov : 452
Kraj : Ljubljana 4ewr <3

Character sheet
Dom: Drznvraan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:08 am

ufff, pozabla xS okej, zdej nemorm, ampak obljubim da vam u kratkem usm ki ste bli prikrajšani zanjo nastavm Very Happy
Nazaj na vrh Go down
https://harry.slovenianforum.com
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:10 am

sej bi jst nastavla pa nevem kako...
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:12 am

aam, kako že to gre xD se mi zdi, da greš tam pod uporabniki (v admin kotu) vpišeš random člana in potem imaš to bolj proti dnu (tega nisem počela že sto let, zato nisem 100% če je to to)
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:15 am

ne naprezaj se ker se mi itak ne da nastavlat haha (sori)
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:17 am

ni problema. če sem do zdaj preživela brez, bom pa še kakšen dan ali dva xD
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:19 am

šneh šneh sej se bom z Alysso zbunila zdej pa morm it ka mi bo fotr KONČNO novo grafično kartico v komp uštuliv tko, da brb za neki časa. See you lejtr.
Nazaj na vrh Go down
Cat Greene
Gryfondom
Gryfondom
Cat Greene

Število prispevkov : 20

Character sheet
Dom: Gryfondom

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:38 am

Ja sm drugač ful Drznvraan fan - modra soba pa vs čs o vranah, skratka obsedenka. Sam učasih paše mal spremembe.

Drgač ja Zoki je bil, sam je takoj po svojem bednem govoru šou. Razz Na sreči pa vseen nism preveč fušala.
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:44 am

modra je fajn =) sam rumena je tudi

fuj zoki -.-
Nazaj na vrh Go down
Cat Greene
Gryfondom
Gryfondom
Cat Greene

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:49 am

Ma kaje, zoki iz lublane je kuŁ Razz Haha, zdei pa grem mal RPGjat po dolgem času...
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 6:57 am

ha, v originalu sem iz obrobja ljubljane, ampak takrat je bila županja. potem pa sem prevzela dolenjska mnenja in ideje =)
Nazaj na vrh Go down
Jack Lynx
Pihpuff
Pihpuff
Jack Lynx

Število prispevkov : 88
Kraj : Ravenholm

Character sheet
Letnik: 6. letnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 7:08 am

ok ti today's top spammer soph, če ti je slučajno dolgčas lahko odpišeš u naši awesome dnevni sobi Wink (nevem če si vidla sploh). pa na uni zabavi se lahko tud zraven uštuliš, če nimaš nobenga za RPG.

uuu, vic, kero grafično maš?
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyPet Okt 28, 2011 7:25 am

ni mi dolgčas, ker nekdo stalno skrbi da ne morem pisat. se bom pa uštulila ja. jutri bom pomoje imela dovolj časa, da poskrbim za vse odprte rpgje.
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptySob Okt 29, 2011 12:01 am

Oprosti ampak elektroniko prepuščam fotru Jack in sicr bi lahko pogledala na škatlo pa se mi po pravici povedano ne da. Tko, da je grafična sicr zdej notr ampak moj komp napou rastavlen leži nasred moje sobe... tko, da back on my mom computer.
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Število prispevkov : 273
Kraj : za kompom

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptySob Okt 29, 2011 1:14 am

huuuhhh, jz si morm pa komp delit s sestro - ŽIVA GROZA!!!! Shocked
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Število prispevkov : 248
Kraj : Vrhnika

Character sheet
Letnik: 7. letnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptySob Okt 29, 2011 1:40 am

jao ne simčič xD ena je se pr ns pisala tku :S bbllbl xD

erm brucovanje?
Nazaj na vrh Go down
http://crazy-limi.blogspot.com/
Cat Greene
Gryfondom
Gryfondom
Cat Greene

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptySob Okt 29, 2011 8:25 am

Alice Rosalyn Witherspoon je napisal/a:
huuuhhh, jz si morm pa komp delit s sestro - ŽIVA GROZA!!!! Shocked

Js tut! Sam moja sestra je mlajša, bolj nasilna in obsedena s compom. Tko da ji ga morm dobesedno iztrgat iz rok.
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptySob Okt 29, 2011 8:27 am

moja sestrica mi pa pridno pusti okupirat računalnik. čeprav potem pogosto čepi za mano. je pa res, da se redko vidiva, ker sem pri očetu, ona pa pri mami.
Nazaj na vrh Go down
Cat Greene
Gryfondom
Gryfondom
Cat Greene

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptySob Okt 29, 2011 8:29 am

Aja? A je to fajn? mislm da sta tko ločeni. K js se itak vedno hočem znebit sestre sam že bi živele ločeno bi umrla od dolgčasa Razz
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptySob Okt 29, 2011 8:36 am

ubistvu se imava zaradi tega zelo radi =) ker se precej pogrešava in se potem nimava časa kregat. drugače pa nimam časa, da bi umirala od dolgčasa =)
Nazaj na vrh Go down
Alyssa Hellrune
Drznvraan
Drznvraan
Alyssa Hellrune

Število prispevkov : 452
Kraj : Ljubljana 4ewr <3

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 EmptyNed Okt 30, 2011 6:55 am

sestre so tak precious thing ^^ za razliko od bratou -.- tega tamauga bi ubila prsežm... Mad
Nazaj na vrh Go down
https://harry.slovenianforum.com
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 11 Empty

Nazaj na vrh Go down

Čvek
Nazaj na vrh 
Stran 11 od 40Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next