| Čvek | |
|
+10Cat Greene Sophie Scarvalla Aron Sawyeer Alice Witherspoon Victoria Hellrune Lynette Collins Alyssa Hellrune Sim Jack Lynx Morskow Darkshadow 14 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Jack Lynx Pihpuff
Število prispevkov : 88 Join date : 25/09/2011
Character sheet Dom: Pihpuff Letnik: 6. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:30 am | |
| Hehe, hvala, hvala. Še mal pa bom že v tretjem desetletju. Creepy. Kakšne matematične probleme maš pa danes? Js pa tamali (brucka na računalništvu) od enga frenda kao neki pomagam/pregledujem neko kodo in se jokam od smeha zraven. aja lej ena fora zate ko si glih kemičarka http://26.media.tumblr.com/tumblr_leh5ynXZsF1qzzsd3o1_250.png | |
|
| |
Morskow Darkshadow Spolzgad
Število prispevkov : 192 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Semič, Bela krajina
Character sheet Dom: Spolzgad Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:30 am | |
| L-o-l xD Hbd btw =) Ampak lol xD en pogovor s frendom na fbju : Name censoredkk naj narise pravilen 5 kotnik ? Jazja, kot maš stranica pol še ena pod tem kotom pa še ena in 5 jih morš Name censoredkuk velki morjo bit koti ?= usak ** Jaz108° Name censorednee 36 * loool ? Jazkot je 108° vsak posebi pr pravilnem 5kotniku Name censoreda tocno pa ress mas prou da neee pride ti pol 4 kotnik cisti 4 kotnik ti pride ce ma 108 stopinj Jazne nemore XD jao pravilni 4kotnik oz. kvadrat ma kote po 108°? Name censoredhoj porbaj nardit omfg JS SM PRIZADET TI MAS POROU PROU * JAOOOO ZK SM TK NEUMEN Jaznevem Name censoredTO JE BLA ZDEJ DVOJNA DOZA NEUMNOSTI
Nazadnje urejal/a Morskow Darkshadow Tor Nov 15, 2011 8:42 am; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Victoria Hellrune Spolzgad
Število prispevkov : 550 Join date : 17/09/2011
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:37 am | |
| vse najbolše drgač pa blagor teb ti bi dobil lep imena ne pa Timotej HALO! | |
|
| |
Jack Lynx Pihpuff
Število prispevkov : 88 Join date : 25/09/2011 Age : 32 Kraj : Ravenholm
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:38 am | |
| Ej thumbs up da je dejansko sam pogruntal kok je sfejlou K večina folka je tko da tut če bi mu narisu še zmer ne bi dojel.... Sam kako vi rišete te 5kotnike, kr kote pomerte? Mi vem da smo neki na foro da najprej nardiš krog pol pa *magic magic magic* s šestilom in geotrikotnikom da dobiš razmerje in se je prfoksom zmešal če si sam kote odmeru edit: ma nevem, men je Timotej čist lepo ime. | |
|
| |
Število prispevkov : 192 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Semič, Bela krajina
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:40 am | |
| Ma ja, sej tk se tut da, sam oni morjo najbrž tk sej ne vem, sm že pozabu od lani xD | |
|
| |
Sim Gryfondom
Število prispevkov : 248 Join date : 28/09/2011 Age : 31 Kraj : Vrhnika
Character sheet Dom: Gryfondom Letnik: 7. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:43 am | |
| lol xD LOL! kok so to pojave. jst sm tut mela sošolca in se tko pr psihi pogovarjamo, pač kao kaj si misliš o sebi in tipo nabije. jst sm čudn. pa ga tko ona pogleda xD pa on še enkrt da je čudn., xP oh ja.. mi smo se mu smejal.. lol | |
|
| |
Jack Lynx Pihpuff
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:55 am | |
| HahahHAHAHAhahahHAHAHA omgwtfroflcopter Tole najdu: if (x == 1){ x = 1; } Basically to pomen: če je x enako 1, potem priredi x-u vrednost 1. Pointless. It's gonna be a fun evening. EDIT: neee, ta je še bolša tole komplikacijo ki sam trati čas: for (int i = 0; i < 4; i++) p++;//dejansko prišteva po ena in ena, se prav se izvede stvar 4x namest da bi napisala lepo: p += 4; //povečaj p za 4 OK, bom dal mir, sam če je kdo kdaj vsaj malo malo programiral bo šteku zakaj jst crkujem od smeha. Ampak ajde, nekje je treba začet in na začetku smo vsi debili. EDIT no.2 : Tnx Vic && Morskow za voščili. ^^ | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 9:15 am | |
| a men pa ne hvala? pfft. <.< *ga lopne po glav* | |
|
| |
Jack Lynx Pihpuff
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 9:18 am | |
| !!! TEB SEM REKU TAKOJ! *glej eno stran nazaj* se ne rabiš vžigat (al pa kot mi je enkrat rekla frendica ko sem bil neki tečen in cel kisel, da mam pH 1.4) | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 9:20 am | |
| a tolk velik. xD je bi ti dala 0,4 xD jjaja se oproščam, se pravim da ne sledim duh nah mal vadim, čez dva tedna mam kolokvij (namest da bi vadla kemijo za u sredo xD haha) oh well.. fora kaj? razmerja xD lol?. oz da je oboje sol (baza kislina.. ja ostanki blabla). haha. | |
|
| |
Jack Lynx Pihpuff
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 10:33 am | |
| Noup. Fora: uno zgori kao je sol, spodi je baza (tako so mi rekl, slepo verjamem), pol pa reč sam po angleško da je baza pod soljo. pffft, 0.4, tok kisel pa spet nisem | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 10:39 am | |
| ja no sej ostanki baze in kisline. xD po angleško. lolol.
nevem . lahka si še bl kisel xD | |
|
| |
Jack Lynx Pihpuff
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 10:43 am | |
| THE BASE IS UNDER ASSAULT for fuck's sake! | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 10:59 am | |
| Jao no. a bi mogla to napisat? ni dost da sm si povedala v glavi xD kakorkoli spomnla sm se da mi morš v bistvu v sedmem štuku odpisat če tista zabava sploh še traja. xD | |
|
| |
Alice Witherspoon Drznvraan
Število prispevkov : 273 Join date : 07/10/2011 Age : 28 Kraj : za kompom
Character sheet Dom: Drznvraan Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 1:56 am | |
| Živjo Jack, pa mogoč mal pozn vse najboljše... Heh, en dan me ni gor,pa vm rata celo stran popisat O, groza!!! Kakšn dan! Počutm se čist povoženo, pa zmatrana sm k nevemkaj Aja, Victoria - mi smo dobil kavarno!!! MI!!! Naš klas!!! Nikol si ne bi mislla, ampak smo jo res dobil...Jeeej! to nm je zrihtu Klunček, kar še sama težko vrjamem, pa Đulka. So pa od vseh vas na forumu dobrodošle kakršnekol ideje za ime kavarne k ga rabmo do naslednga tedna - everything welcome! | |
|
| |
| |
| |
Alice Witherspoon Drznvraan
Število prispevkov : 273 Join date : 07/10/2011 Age : 28 Kraj : za kompom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 2:07 am | |
| jz sm pa na tisti tvoji e-pošiljki drgač si pa za rd al pa božič (k bo prej) zaželim prve tri dele v slovenščini, kkšn nasvet kje jih dobim? Mi mamo na šol vsak let novoletno prireditev, kjer v jedilnci al pa velki telovadnci en od devetih pa osmih razredov organizira kavarno - tm pač nudjo za pit pa kkšne piškote v kuhni pečejo al pa palačinke vsem obiskovalcem (staršem pa drugmu sorodstvu k pridejo). No in s to kavarno lah ful zaslužmo, kar pa pol porabmo za valeto, 10% zaslužka gre pa v dobrodelne namene | |
|
| |
Sophie Scarvalla Pihpuff
Število prispevkov : 172 Join date : 21/10/2011
Character sheet Dom: Pihpuff Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 3:43 am | |
| Lepo to. Aam, v kakšnem stilu pa mora biti ime?
Morskow, ko boš kaj v Ljubljani, veš kje živim xD Boš mi posodil xD
Alice-mladinska knjiga, felix? Mislim, morali bi imet, no =) | |
|
| |
Alyssa Hellrune Drznvraan
Število prispevkov : 452 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Ljubljana 4ewr <3
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 4:17 am | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 4:24 am | |
| Alyssa: I know that feeling ... pr nas je blo tk da smo mi zmeri dobili največje sr*nje, moja sestrična (eno leto mlajša) pa je zmeri dobila najboljše možno. Mi smo zmeri v Cankarjev dom šli neki brezveznega gledat, oni pa super predstave itd. Sophie: Ja vem kk bi pozabu, sej sm se mogu zarad tega na drug konc Lublane pelat xD ma ja, če bom kaj v Lj, ti povem, pa bom moje probu prepričat da me za tričetrt urce pustijo it tam gor bogu za rit | |
|
| |
Sophie Scarvalla Pihpuff
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 4:59 am | |
| haaah, nam so pa ukradli samo tradicionalen sprehod devetarjev s prvimi razredi do odra na dan sprejema tamalih v skupnost šole. no ja, ukradli so tudi čatež, ma to so ga vsem. smo bili pa zadnja generacija s končnim izletom v gardaland. saj bo, alyssa, saj bo =) pa predstave so bile večinoma carske.
heeej, jaz vsaj nisem v vašem zabačenem semiču! xD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 5:01 am | |
| Ma ne, mišljeno je blo bogu za ritjo glede na center Ljubljane | |
|
| |
Sophie Scarvalla Pihpuff
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 5:04 am | |
| nisem še tako bogu za ritjo, kot so kakšni drugi deli. tako da ne govori da sem bogu za ritjo xD pa imamo stalno linijo, ki vozi vsak dan! edino ob nedeljah se rahlo spremeni, ampak še vedno pelje mimo nas btw =) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 5:08 am | |
| Okej, okej, I give up xD sej naš Semič drgač ni tk bogu za ritjo je pa mogoč do Zagreba približno tulk ko do Ljubljane od nas xD EDIT: Aja, sej pr teb je blo tut tk včasih | |
|
| |
Sophie Scarvalla Pihpuff
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 5:10 am | |
| A ne, niiii, aa, sploh ni xD Je bogu za ritjo =) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 16, 2011 5:14 am | |
| O ne, ni! Bl je bogu za ritjo prekmurje, pa še koper recimo bi znal bit sam oni majo avtocestno povezavo Ma lej, sej itak nek tunel pod gorjanci planirajo v ne-tako-bližnji prihodnosti čeprav se mi ne zdi glih najbulša ideja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvek | |
| |
|
| |
| Čvek | |
|