| Čvek | |
|
+10Cat Greene Sophie Scarvalla Aron Sawyeer Alice Witherspoon Victoria Hellrune Lynette Collins Alyssa Hellrune Sim Jack Lynx Morskow Darkshadow 14 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Morskow Darkshadow Spolzgad
Število prispevkov : 192 Join date : 17/09/2011
Character sheet Dom: Spolzgad Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pet Nov 11, 2011 8:13 am | |
| Ha, jest sm že pr 273. | |
|
| |
Sim Gryfondom
Število prispevkov : 248 Join date : 28/09/2011 Age : 31 Kraj : Vrhnika
Character sheet Dom: Gryfondom Letnik: 7. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pet Nov 11, 2011 10:01 am | |
| ja polža. dans u solati? xD mehek je biu pa mrzu. LOL xD drugač je biu let siv mejhn ^^ pol je umru u jogortovem prelivu k sm ga splunla. LOL xD | |
|
| |
Alice Witherspoon Drznvraan
Število prispevkov : 273 Join date : 07/10/2011 Age : 28 Kraj : za kompom
Character sheet Dom: Drznvraan Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sob Nov 12, 2011 1:55 am | |
| O, bog. No, zdej se bom pa jz mal prtožvala. Zakaj, zakaj, zakaj nima nihče niti NAJMANJŠEGA POJMA zakaj se reče 'mož tisočerih obrazov' ???? A-nikol-niste-bral Reader's Digesta??? Ufff...ne da se mi razlagat...ok. No pač gre sam zato, da je en tip (hud, nevaren kriminalc) uporabljal ful različnih imen; vsa istega izvora, mislm da iz enga ful hudga krimiča in nosil maske narejene po izgledu teh oseb (imen) in nikol ga niso ujel, začel so ga pa klicat 'Mož tisočerih obrazov'. Nihče pravzaprav ni natančno vedel kdo je, kaj je, kje je ali kdaj je - bil, ker ga je enga dne nekdo ubil (tako sklepajo), skratka, se je potuhnil in postal poznan zaradi svoje skrivnostnosti. zanimiv je blo tut to, da so ga klical Senca, Demon, nekatere boječke so si zmislile vzdevek 'The killer', ker so ga povezval z kkšnimi umori, čeprov je bil vsak ta zločin na drugem koncu sveta od prejšnjega Kokrkol, do se je dogajal nekaj časa na Divjem zahodu , pol se je pa počas preselil na sever Amerike pa tm okol, minil je pa zlo hitr. In ta člank so objavl enkrat v Digestu in me čudi, da je bil noro kratek (še krajši od tega mojga posta) No, to je to. A ZDEJ RAZUMETE? | |
|
| |
Alyssa Hellrune Drznvraan
Število prispevkov : 452 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Ljubljana 4ewr <3
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sob Nov 12, 2011 7:59 am | |
| | |
|
| |
Število prispevkov : 192 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Semič, Bela krajina
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sob Nov 12, 2011 8:08 am | |
| Htela je povedat da ona mene kliče mož tisočerih obrazov, ker je v Reader's Digestu (revija) enkrat bil objavljen članek o enem kriminalcu ki so mu rekli "Mož tisočerih obrazov" Očitno je po novem rok dobave Inheritancea 14 - 21 dni a je kdo tk neučakan da rabi izvod za comp? | |
|
| |
Victoria Hellrune Spolzgad
Število prispevkov : 550 Join date : 17/09/2011
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sob Nov 12, 2011 9:12 pm | |
| Kaj se zgodi, če človek človeku nekej razloži pa drug človek tega ne razume P.S. To foro bosta razumeli samo Alice pa Alyssa ampak na to, da sm govorila človek me je neki splomnl (ne kliči me človek hahaha) vem, da ostalim ni nč jasn ampak vam tut nikol ne bo ker ne hodte na našo šolo. | |
|
| |
Število prispevkov : 452 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Ljubljana 4ewr <3
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sob Nov 12, 2011 9:20 pm | |
| xD sm se začela daut s čokolado k sm tole prebrala.... Zaznavaj okolico, človek! A ne vidš da si me skori ubila? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Ned Nov 13, 2011 3:13 am | |
| Grrrrrr!!! No, razumte kokr se vm zdi, da je prou - men se ne da več razlagat pa popisvt celih strani... Em, ja Morskow jz bi rabla eno elektronsko obliko ker več kot očitno NE bom dobila te knjige na papirju - dostava propadla (prek frendice) No, tega pa jz ne kapiram čeprou hodm na isto šolo kt vidve, Vic pa Al1 | |
|
| |
Število prispevkov : 192 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Semič, Bela krajina
| Naslov sporočila: Re: Čvek Ned Nov 13, 2011 3:22 am | |
| Okej, ti pošljem na mail, na tist mail, s kerim si prijavljena, ok? Drgač sm pa glih dns prebral =) EDIT: Si dobila? In, kk kaj, zdej ko je vikend? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Ned Nov 13, 2011 5:38 am | |
| Dobila, ful hvala - sej sm ti odpisala Drgač si bom pa naredla nov mejl, k ga bom tut napisala pod Contacts - sam za informacijo, čeprov verjetno ne boš al pa ne boste tega rabil. Super! Sama sm doma, kr mi je ta stara ratal vn spravt; šla sta gledat ene 'zanimive lučke' ob Gradaščici... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Ned Nov 13, 2011 5:42 am | |
| I'm home alone too moji so šli martinovat s sorodniki, jest sm jih pa prepriču da mi ni za med starčki bit xD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Ned Nov 13, 2011 5:49 am | |
| zakon, jz mam pa izgovor, da so mi te smotane lučke otročje pa da sm jih že vidla k sm bla stara šest let | |
|
| |
Sophie Scarvalla Pihpuff
Število prispevkov : 172 Join date : 21/10/2011
Character sheet Dom: Pihpuff Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Ned Nov 13, 2011 9:25 am | |
| haah, today was a beautiful day. logika je šla zelo dobro, potem pa je še dan z mojim <3 i am a happy person =) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 14, 2011 4:19 am | |
| today sm pa skor alone - sam fotr je še, k mi pa itak vedno (no ne čist vedno) vse pusti tko da je dost fajn nočna mora se bo začela šele k mat pride domov... Pred kratkim sm vprašala ta stara, kakšno ime bi mela, če bi bla fant - vi veste kakšnga bi mel? Jz bi bla (čist brez domišljije!!!) Igor al pa Andrej Pa vi? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 14, 2011 5:29 am | |
| js bi bla David alpa Erazem :O grozn!! Čeprou ne prou dost hujš od IGORJA xS | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 14, 2011 7:56 am | |
| Jst bi bla Tim oz Timotej - NIGHTMARE!!!! HOROR MUSIC!!!! DEATH!!!!!! CREEPY THINGS!!!!! UGLY AND SCARED FACE!!! (ne morm si več stvari zmist). Bolš kokr moj brt ka bi bil Maruša hahhahahahahahahaahhahahahahahahhahaha | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 14, 2011 8:06 am | |
| no, Igor so si zmisll zarad mojga strica v nevemkerem kolenu (k se je utopil pr petnajstih al šestnajstih letih, hvala lepa :S), za ime Andrej pa nimam blage veze, kje so to pobral | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 14, 2011 8:18 am | |
| Ma, meni bi menda, če bi bil punčka, dali ime Barbara xD Zmeri se spomnem na mojo učitlco matematke, ki ji je ime Barbara | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 14, 2011 8:22 am | |
| Pht! Jst pa rečem mtki: Zakaj lepo pa bi mi prosm dal ime timotej. Reče mtka men nazaj: Kaj a ni dobro ime? Jst njej: NE! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 14, 2011 8:23 am | |
| Totally agreed with you | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 14, 2011 10:54 pm | |
| Mene bi tastari poimenoval gregor čeb bla tip xD.
Oh ja. Vikend je biu bolj len kot pa aktiven. Vseen mi je uspel neki nrdit za faks yay me. In dans sm prespala predavanja kemije xD. Ženska res tko razlaga da me uspava. Jao.
Kaj pa vi kej? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 3:59 am | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 5:26 am | |
| Z zagrnjenimi ruletami in neznanim virusom s toplim čajom v pojstli in z bolečo glavo zelo uživam v večeru in se uspela spraut še mal spemat. | |
|
| |
Jack Lynx Pihpuff
Število prispevkov : 88 Join date : 25/09/2011 Age : 32 Kraj : Ravenholm
Character sheet Dom: Pihpuff Letnik: 6. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:16 am | |
| FFFFFffffffuuuuu, jst sm nazaj, napol crknjen, eno leto starejši in full pametnejši. Na konc se je vse poklapal, pil se ga je tri dni skupi pa še na šihtu smo naredil projekt do časa in tko kot se zagre, šefi veseli, Jack pa bogatejši win-win. Mal sem se zgubu v teh vaših postih tko da: 1. A me lahko lepo prosm spomnete komu vse morem odpisat? 2. O čem se kej pogovarjate? (razen o imenih... Zame so imel pripravljeno Rebeka/Erika/Zoja/Agata dejansko so mi kul imena, ker so mal odpuljena. ^^ Drugač sem pa glih malo sfalil, da nisem Oskar (babi navijala) | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:23 am | |
| o sej res. use najkboljše jack ^^. prov vidi se da sem stalno za zveski xD nič ne spremljam. haha.
1. dvomim, da imaš meni kaj za odpisat.
2. pogovarjajo se o vsem mogočem?. xD ne spremljam niti sama, mogoče preberem tri cele poste, če se mi da in če nism na fonu. hhaha.
3. odpisat morm sama seb u plesno dvorano.. how fun. and i must do some math today too. | |
|
| |
Jack Lynx Pihpuff
Število prispevkov : 88 Join date : 25/09/2011 Age : 32 Kraj : Ravenholm
Character sheet Dom: Pihpuff Letnik: 6. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 15, 2011 8:30 am | |
| Hehe, hvala, hvala. Še mal pa bom že v tretjem desetletju. Creepy. Kakšne matematične probleme maš pa danes? Js pa tamali (brucka na računalništvu) od enga frenda kao neki pomagam/pregledujem neko kodo in se jokam od smeha zraven. aja lej ena fora zate ko si glih kemičarka http://26.media.tumblr.com/tumblr_leh5ynXZsF1qzzsd3o1_250.png | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvek | |
| |
|
| |
| Čvek | |
|