| Čvek | |
|
+10Cat Greene Sophie Scarvalla Aron Sawyeer Alice Witherspoon Victoria Hellrune Lynette Collins Alyssa Hellrune Sim Jack Lynx Morskow Darkshadow 14 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Morskow Darkshadow Spolzgad
Število prispevkov : 192 Join date : 17/09/2011
Character sheet Dom: Spolzgad Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 21, 2011 2:12 am | |
| Okej, sej po mojem je res bulš da se sam kregava ker drgač vse skupi ne bi blo niti približno podobno realnosti | |
|
| |
Sim Gryfondom
Število prispevkov : 248 Join date : 28/09/2011 Age : 31 Kraj : Vrhnika
Character sheet Dom: Gryfondom Letnik: 7. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 21, 2011 2:58 am | |
| - Alyssa Hellrune je napisal/a:
- Sim je napisal/a:
- like ne smemo izumrt ker je trenutna slo scena rpg forumov malo šibka in tale mi je res ušeč <3
se totalno strinjam sim, ampak connected during the last 24h speaks for itself xS true. samo kaj naj? če noben neče rpgjat z mano xD razn jacka. k ga itak ni. lol. sama sabo se pa nemorm ment zarat double postov. truue? | |
|
| |
Alice Witherspoon Drznvraan
Število prispevkov : 273 Join date : 07/10/2011 Age : 28 Kraj : za kompom
Character sheet Dom: Drznvraan Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 21, 2011 3:06 am | |
| Vic, zdej sm na hitr lah gor, sam da ti povem: Dans grem v kolosej s sestričnama, pa ti ne morm prnest zvezka, tko da v pondelk, prou? Sori, res Vsi ostali: TO! Ja dejmo mal prepričat Victorio, da naumo izumrl - prooooooosm!*cute face* Zato k mi je drgač ful dolgcajt dam, k nimam nč za delat (to pomen, da se strinjam s tabo, Sim) | |
|
| |
Victoria Hellrune Spolzgad
Število prispevkov : 550 Join date : 17/09/2011
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 21, 2011 5:50 am | |
| TO MI POVEŠ ZDEJ K BOM LAHKO UPRAŠANA GLASBO RESNO TI TO MEN OPROSTI KER SE DEREM AMPAK ČE BOM UPRAŠANA TI BOM LASTNO ROČNO IZPULLA MOŽGANE JIH SPEKLA NA ŽARU IN JIH POSTREGLA V GURMANSKI RESTAVRACIJI S ČESNOM IN DRAGO ČEBULNO OMAKICO POTEM PA BOM TVOJE TRUPLO ŠE OSKUBLA IN PRODALA MESARJU ZRAVN MRKATORJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JASNO! | |
|
| |
Aron Sawyeer Spolzgad
Število prispevkov : 64 Join date : 13/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 21, 2011 8:43 am | |
| Resno?! Nč niste pisal. (zgleda da bom moru jst) | |
|
| |
Alyssa Hellrune Drznvraan
Število prispevkov : 452 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Ljubljana 4ewr <3
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 21, 2011 9:38 am | |
| mja eni smo tebe čakal veš xD pa sej zdej bo steklo spet | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pon Nov 21, 2011 8:54 pm | |
| - Victoria Hellrune je napisal/a:
- TO MI POVEŠ ZDEJ K BOM LAHKO UPRAŠANA GLASBO RESNO TI TO MEN OPROSTI KER SE DEREM AMPAK ČE BOM UPRAŠANA TI BOM LASTNO ROČNO IZPULLA MOŽGANE JIH SPEKLA NA ŽARU IN JIH POSTREGLA V GURMANSKI RESTAVRACIJI S ČESNOM IN DRAGO ČEBULNO OMAKICO POTEM PA BOM TVOJE TRUPLO ŠE OSKUBLA IN PRODALA MESARJU ZRAVN MRKATORJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JASNO!
A vidve vdti da obstaja msn za take izpade? XD. Ja so what če boš uprašana. Načeloma te ne sme uprašat te snovi k te ni blo 1dan k si ti spet v šol. Pol ti pa itak nabije a še nisi prepisala oz. Zakaj nisi. Jebiga sam tko je. =) Alice lepo da se strinjaš^^ | |
|
| |
Število prispevkov : 192 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Semič, Bela krajina
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 12:14 am | |
| Okej, Alyssa, jest dns začnem pol un najin rpg, ok? Sam dej ti pol končaj tisto kar mislš končat In drgač? Spet šola | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 1:23 am | |
| ja no Sim ni vse tko preprosto kokr s ti mislš da je če bi osebno spoznala našo glasbarco bi pa vidla, da bi mela takoj drugo mnenje o zadevi. drgač pa JUHEJ sej bi pol mogla bit uprašana ampak je zbolela hahhahahaaha (brez zamire ampak ji prvoščm) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 3:44 am | |
| VICTORIA, TI $%#&"&()/%$"#"$/)$!"#$%&/!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti si me u šol skor do smrti skalpirala sred hodnika, da ti jz neki zvezka nism prnesla, pa da boš crknla, če ga ne dobiš, itd., itd., pol se zgodi pa tole: prvič - glasbarce sploh NI BLO V ŠOLO, drugič - Ana je 111%, da sploh ne bi bli vprašani (ne mi o Benjaminu, prosm, ker ti ga bom v rit vtaknla, če začneš!!!!) in tretjič - pridm domov, šibam na komp da se hit pomirim (mislla sm, da nisi napisala tko kt si) in kaj vidm?????? Da mi ti virtualno že prpravlaš recept, mogoče se pa že kr spravlaš predelovat moje možgane???!!!! Okej RESNO....fjuuuuuuuuuuhhhhh. ok. No, zdej sm se že pomirila; očitno te morm malček nahrult, pa sm pol totalno super Morskow: Jep, spet šola in to na žalost v vsej veličastnosti tega gnilga zapora. Sej ne da si želim, ane , ampak se bo itak kmal zrušla. Zdej sm se spomnla - maybe se sliš čudn, ampak me vseen zanima: kok ste visoki (povprečno)? Jz sm 170, pa se v klasu počutm tko MEJHNO!!!!! | |
|
| |
Število prispevkov : 192 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Semič, Bela krajina
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 4:33 am | |
| Paa ... jest sm neki tazga, mogoč malo več ampak nevem točno drgač pa recimo da smo povprečno mi visoki nekak tuk ja. Ko smo že pr pripravljanju možganov xD, zdej se spomnem kk mi je un osmarček govoru neki o olikanosti in formalnosti - ja točno, formalnosti xD Ko sm odklonu njegovo prošnjo: "Kill me!" z odgovorom: "ma dej, neda se mi zdej klat folka" mi je šu govorit o mojem neformalnem obračanju formalnih vprašanj or something | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 5:07 am | |
| | |
|
| |
Alyssa Hellrune Drznvraan
Število prispevkov : 452 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Ljubljana 4ewr <3
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 5:27 am | |
| :O :O :O :O :O :O :O :O OKEJ, ENOUGH!!!!! ZDEJ SEUM PA ŠE JST DRLA ČE NAUTA VIDVE NEHALE SMETIT PO ČVEKU!!! TA TEMA JE NAMENJENA PRIJATELJSKIM DEBATAM, NE PA KREGANCIJAM!!!! MRŠ! Morskow: nč nimam za končat, iz plesa bom še kej nadaljevala pa ti obljubim da ti bom redno odpisvala Alice: jst sm metr 62, pa sm nekje tm u sredin u našmu razredu. Punce smo večinoma ene tolk, fantje so pa ful veči, neki jih je pa tut ful manših =) | |
|
| |
Sophie Scarvalla Pihpuff
Število prispevkov : 172 Join date : 21/10/2011
Character sheet Dom: Pihpuff Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 5:48 am | |
| Ohja, mene cel vikend ni bilo na forumu, ker sploh nisem bila doma, v vsakem primeru pa sem se slabo počutila. Pa ne se dret v čveku no, ni fajn. Ljudje, ne pritožujte se o majhnosti. Imam cca 156 cm, in sem najmanjša v razredu. Tako da lepo prosim, in alice, če se počutiš majhno, se lahko kdaj dobiva, da se ne boš počutila tako zelo majhno. Ohja, moj 'ljubi' fotr zaukazu učenje. Umrla. Samo skoraj, na žalost. | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 7:14 am | |
| Lol. Sam povedala sm kk je ponavad. Zdj če je to zate simpl prov. Drugač sm pa jst tut mejhna. =P Kar se tiče šole in učenja. Če ste navajeni delat vm bo faks šou. je pa tko da k delaš.. No nimaš tko ogromn cajta kukr prej. razn če zabušavaš xD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 7:15 am | |
| ne mi govort o mejhnosti grrrrr | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Tor Nov 22, 2011 10:03 am | |
| in kaj je narobe bit majhn xD to ma tut svoje prednosti | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 23, 2011 2:20 am | |
| hmmmm...no, glede tega tvojga dretja, Vic, ti za ju3 v šoli obljubljam pošteno porcijo, k bo (brez skrbi) bistveno večja od tehle par besedic. Ampak resno. Pazi se. Aja. Pa ni za kej. Mja, Alyssa sej bova nehali, sam še to sm morala prpomnit Hja, mi mamo v klasu enga k je 183, čeprou sta zagotovo prbližn tok visoka tut dva druga. Res majhnost ni nujno slaba stvar, ampak ma tud dobre lastnosti; npr.: lažje dobiš soplesalca kt recimo kkšna ženska k je 190 cm, če maš manjšo nogo lažje dobiš kkšne petke, al maš pa vsaj večjo izbiro kt tisti s številkami nad 42, si bolj gibčna od prbližn 40 do 60% visokih žensk, bolj si okretna,.... Tko da se ti ni zreba prtožvt Dej me, prosm, Victoria zvleč s tega plesa! Prooooooosm!!! K mi je toooook dolgcajt Vseen mi je kako, sam ne me ubit, prosm. | |
|
| |
Aron Sawyeer Spolzgad
Število prispevkov : 64 Join date : 13/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 23, 2011 4:30 am | |
| sama reč jacku da ti je dolgčas pa se spoki Alice | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 23, 2011 4:32 am | |
| Glih to sm hotla prpomnit sej se lahka magar na hodniku zaletiš vame al neki | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Sre Nov 23, 2011 5:09 am | |
| *še zmeri maha z roko ker čaka na jasi nekoga* xD | |
|
| |
Sophie Scarvalla Pihpuff
Število prispevkov : 172 Join date : 21/10/2011
Character sheet Dom: Pihpuff Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Čvek Čet Nov 24, 2011 5:37 am | |
| zakaj se meni ne da pisat? mislim, počasi se bom spravila s plesa in poskušala najdi vse kraje kjer dolgujem odpise xD aaam, pa a kdo ve zakaj je tale stran tako neumno raztegnjena? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Čet Nov 24, 2011 6:06 am | |
| Vic's fault xD ona in njeno kričanje | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvek Čet Nov 24, 2011 6:23 am | |
| Ja, sej zdej sva se u šol itak dokončno skregali , tko da ne bo več ničesar raztegnla.... upam... Aron; to nameravam tut narest, čerou sem mela kkšne drgačne prebliske... (npr. da je tok spominjal na kip, da sm raj spokala, da sm pač obupala k nism dobila odgovora, al sm pa koga vidla pa sm šla raj k njemu) Veš, ni tok lahko izbrt na kakšn način boš šel stran od nekoga, k stoji sred plesne dvorane k kip svobode. Pa brez zamere, Jack sem pa vesela, da se ti je sploh dal prebrt moj post, k se ga Vic ne da... | |
|
| |
Sim Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pet Nov 25, 2011 7:50 am | |
| AAAA novga tipa mamo *stoposto je edn kje že tle paj to njegov drug lik xD* kakorkoli HELOOOO JAKE al kaj si. jakob.. neki xD | |
|
| |
Jacob Sawyeer
Število prispevkov : 13 Join date : 25/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Čvek Pet Nov 25, 2011 7:54 am | |
| Ja jakob oz. Jake in kao brt od Arona | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvek | |
| |