RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Bradavičarka

Bradavičarka, šola na katero ste si vedno želeli. Le da je tokrat brez Harrya Potterja! To pa še ne pomeni da Mrlakenstain ne obstaja....

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Obvestila
NAPAD JEDCEV Na šolo se je zgodil napad Jedcev Smrti. Na znak temnolase čarovnice, ki jih je očitno vodila so izginili, vendar so s sabo vzeli tudi nekaj študentov. Spremljajte dogajanje v Starem razpadajočem dvorcu...
Mesec
Čvek           - Page 28 Uno
Januar -11 °C
Top posters
Victoria Hellrune
Čvek           - Page 28 I_vote_lcapČvek           - Page 28 I_voting_barČvek           - Page 28 I_vote_rcap 
Alyssa Hellrune
Čvek           - Page 28 I_vote_lcapČvek           - Page 28 I_voting_barČvek           - Page 28 I_vote_rcap 
Alice Witherspoon
Sim
Morskow Darkshadow
Sophie Scarvalla
Jack Lynx
Alex Dumont
Katherine
Aron Sawyeer
Šefi
Čvek           - Page 28 Al Alyssa, predstavnica Drznvraana Čvek           - Page 28 Vic Victoria, predstavnica Spolzgada

Čvek

Go down 
+10
Cat Greene
Sophie Scarvalla
Aron Sawyeer
Alice Witherspoon
Victoria Hellrune
Lynette Collins
Alyssa Hellrune
Sim
Jack Lynx
Morskow Darkshadow
14 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AvtorSporočilo
Morskow Darkshadow
Spolzgad
Spolzgad

Število prispevkov : 192

Character sheet
Dom: Spolzgad
Letnik: 5. letnik

Čvek           - Page 28 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPon Nov 21, 2011 2:12 am

Okej, sej po mojem je res bulš da se sam kregava ker drgač vse skupi ne bi blo niti približno podobno realnosti Razz
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Število prispevkov : 248
Kraj : Vrhnika

Character sheet
Dom: Gryfondom
Letnik: 7. letnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPon Nov 21, 2011 2:58 am

Alyssa Hellrune je napisal/a:
Sim je napisal/a:
like ne smemo izumrt ker je trenutna slo scena rpg forumov malo šibka in tale mi je res ušeč <3 Very Happy

se totalno strinjam sim, ampak connected during the last 24h speaks for itself xS

true. samo kaj naj? če noben neče rpgjat z mano xD razn jacka. k ga itak ni. lol. sama sabo se pa nemorm ment zarat double postov. Very Happy truue?
Nazaj na vrh Go down
http://crazy-limi.blogspot.com/
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Število prispevkov : 273
Kraj : za kompom

Character sheet
Dom: Drznvraan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPon Nov 21, 2011 3:06 am

Vic, zdej sm na hitr lah gor, sam da ti povem:

Dans grem v kolosej s sestričnama, pa ti ne morm prnest zvezka, tko da v pondelk, prou? Sori, res Embarassed

Vsi ostali: TO! Ja dejmo mal prepričat Victorio, da naumo izumrl - prooooooosm!*cute face* Zato k mi je drgač ful dolgcajt dam, k nimam nč za delat Sad (to pomen, da se strinjam s tabo, Sim)
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Število prispevkov : 550

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPon Nov 21, 2011 5:50 am

TO MI POVEŠ ZDEJ K BOM LAHKO UPRAŠANA GLASBO RESNO TI TO MEN OPROSTI KER SE DEREM AMPAK ČE BOM UPRAŠANA TI BOM LASTNO ROČNO IZPULLA MOŽGANE JIH SPEKLA NA ŽARU IN JIH POSTREGLA V GURMANSKI RESTAVRACIJI S ČESNOM IN DRAGO ČEBULNO OMAKICO POTEM PA BOM TVOJE TRUPLO ŠE OSKUBLA IN PRODALA MESARJU ZRAVN MRKATORJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JASNO!
Nazaj na vrh Go down
Aron Sawyeer
Spolzgad
Spolzgad
Aron Sawyeer

Število prispevkov : 64

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPon Nov 21, 2011 8:43 am

Resno?! Nč niste pisal. (zgleda da bom moru jst) Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Alyssa Hellrune
Drznvraan
Drznvraan
Alyssa Hellrune

Število prispevkov : 452
Kraj : Ljubljana 4ewr <3

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPon Nov 21, 2011 9:38 am

mja eni smo tebe čakal veš xD pa sej zdej bo steklo spet Smile
Nazaj na vrh Go down
https://harry.slovenianforum.com
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPon Nov 21, 2011 8:54 pm

Victoria Hellrune je napisal/a:
TO MI POVEŠ ZDEJ K BOM LAHKO UPRAŠANA GLASBO RESNO TI TO MEN OPROSTI KER SE DEREM AMPAK ČE BOM UPRAŠANA TI BOM LASTNO ROČNO IZPULLA MOŽGANE JIH SPEKLA NA ŽARU IN JIH POSTREGLA V GURMANSKI RESTAVRACIJI S ČESNOM IN DRAGO ČEBULNO OMAKICO POTEM PA BOM TVOJE TRUPLO ŠE OSKUBLA IN PRODALA MESARJU ZRAVN MRKATORJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JASNO!

A vidve vdti da obstaja msn za take izpade? XD. Ja so what če boš uprašana. Načeloma te ne sme uprašat te snovi k te ni blo 1dan k si ti spet v šol. Pol ti pa itak nabije a še nisi prepisala oz. Zakaj nisi. Jebiga sam tko je. =)

Alice lepo da se strinjaš^^
Nazaj na vrh Go down
Morskow Darkshadow
Spolzgad
Spolzgad
Morskow Darkshadow

Kraj : Semič, Bela krajina

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 12:14 am

Okej, Alyssa, jest dns začnem pol un najin rpg, ok? Sam dej ti pol končaj tisto kar mislš končat Razz

In drgač? Spet šola Sad
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 1:23 am

ja no Sim ni vse tko preprosto kokr s ti mislš da je če bi osebno spoznala našo glasbarco bi pa vidla, da bi mela takoj drugo mnenje o zadevi. drgač pa JUHEJ sej bi pol mogla bit uprašana ampak je zbolela hahhahahaaha (brez zamire ampak ji prvoščm)
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 3:44 am

VICTORIA, TI $%#&"&()/%$"#"$/)$!"#$%&/!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Ti si me u šol skor do smrti skalpirala sred hodnika, da ti jz neki zvezka nism prnesla, pa da boš crknla, če ga ne dobiš, itd., itd., pol se zgodi pa tole: prvič - glasbarce sploh NI BLO V ŠOLO, drugič - Ana je 111%, da sploh ne bi bli vprašani (ne mi o Benjaminu, prosm, ker ti ga bom v rit vtaknla, če začneš!!!!) in tretjič - pridm domov, šibam na komp da se hit pomirim (mislla sm, da nisi napisala tko kt si) in kaj vidm?????? Da mi ti virtualno že prpravlaš recept, mogoče se pa že kr spravlaš predelovat moje možgane???!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Okej RESNO....fjuuuuuuuuuuhhhhh. ok. No, zdej sm se že pomirila; očitno te morm malček nahrult, pa sm pol totalno super Very Happy

Morskow: Jep, spet šola in to na žalost v vsej veličastnosti tega gnilga zapora. Sej ne da si želim, ane Twisted Evil , ampak se bo itak kmal zrušla. Zdej sm se spomnla - maybe se sliš čudn, ampak me vseen zanima: kok ste visoki (povprečno)? Jz sm 170, pa se v klasu počutm tko MEJHNO!!!!! Sad Sad
Nazaj na vrh Go down
Morskow Darkshadow
Spolzgad
Spolzgad
Morskow Darkshadow

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 4:33 am

Paa ... jest sm neki tazga, mogoč malo več ampak nevem točno Razz drgač pa recimo da smo povprečno mi visoki nekak tuk ja.

Ko smo že pr pripravljanju možganov xD, zdej se spomnem kk mi je un osmarček govoru neki o olikanosti in formalnosti - ja točno, formalnosti xD Ko sm odklonu njegovo prošnjo: "Kill me!" z odgovorom: "ma dej, neda se mi zdej klat folka" mi je šu govorit o mojem neformalnem obračanju formalnih vprašanj or something Razz
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 5:07 am

Zdej se bom mal drla ker se bom drugač začela spravlat na familio: [ł{@@[}]ł>ł[{[`°˛˙´˛`´°ˇ^°ˇ^§[]}"%$/)?=*=& VERJEMI DA BOM ZAČELA Z BENJAMINOM KER SAMA VEŠ DA BI BLA DONS UPRAŠANA KER MAVA DATUM NA ISTI DAN KOKR BENJAMIN TKO DA TIŠNA KER SE BOM TOK ČASA DRLA DA SE TI TEGA NE BO DAL VEČ BRT IN VERJEMI DA TI LAHKO ŠE PA RECEPTOV PRPRAVM KAKO TE BOM ZMESAKRIRALA NA KOSCE AL PA TE PREDELALA V KRANJŠKE KLOBASE SPLOH PA TE NISM SKOR SKALPIRALA AMPAK PRSEŽEM DA TE JUTR BOM IN TO TEMELITO ŠE POSEBEJ ČE NE BOŠ TIHO KER TI SI UČERI LEPO SE ZABAVALA U KINOTU K SM SI JST PULILA LASE IN SEDIL SE MI JE POT OD SKRBI IN KAKO NAJ BI JST VEDLA DA GLASBARCE NE BO V ŠOLO ČE PREDVIDEVAŠ DA VIDM V PRIHODNOST SE HUDO MOTŠ KER SE TEGA NE DA NAUČIT IN NE MI GOVORIT KAJ JE Z ANA REKLA KER SE JE MOTLA ZATO NE IŠČ BEDNIH IZGOVOROV DA ME LAHKO NADIRAŠ KER SI SAMA REKLA DA MI LAHKO ČEZ VIKND PRNESEŠ ZVEZEK AMPAK SE TO NAŽALST NI ZGODIL ČE SE NE BI RADA SPREMENILA V FAŠIRANO MESO RAJ PRIZNEJ DA MAM JST PROV KER ME NE BOŠ PREPRIČALA DA SE UDAM KER RAJ POTUNKAM GLAVO U SKRET KOKR DA SE PUSTIM TEB ČE PA TI NI UŠEČ RECEPT Z MOŽGANI LAHKO RAJ NARDIM JETRCA NA ŽARU IN MOŽGANE PRODAM MESARJU SKUPI Z OSTALIM. ČLOVK BI SI MISLU DA MAJO LUDJE RAJ MOŽGANE OD OSTALIH ORGANOV RAZN ČE SO TOK ZABITI KOKR TI IN ZDEJ ČE NE BI MOGLA IT DELAT NALOGE ZA MATO BI POPISALA CELO STRAN U ČVEKU IN POL KER TO NI NITI DESETINA TIDZGA KAR TI MORAM POPLUVAT V FACO (nadaljujem jutr v šoli) Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( Shocked še nikol nism tok doldzga posta u čveku napisala hvala Alice Very Happy )
Aja še tole ti morm povedat Sim. Sej bi uporabla msn za tole pa ga nimam ker mam na novo sistem naložen in se mi jo tko al tko vse resetiral in zdej nalagam k budalo. Zdej grem pa poklicat koga da mi pove račune za matematiko. DIJO!!! Wink

[ahhhhh! Dretje zmerom pomaga pravim, človeka sprosti Very Happy ]
Nazaj na vrh Go down
Alyssa Hellrune
Drznvraan
Drznvraan
Alyssa Hellrune

Število prispevkov : 452
Kraj : Ljubljana 4ewr <3

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 5:27 am

:O :O :O :O :O :O :O :O

OKEJ, ENOUGH!!!!! ZDEJ SEUM PA ŠE JST DRLA ČE NAUTA VIDVE NEHALE SMETIT PO ČVEKU!!! TA TEMA JE NAMENJENA PRIJATELJSKIM DEBATAM, NE PA KREGANCIJAM!!!! MRŠ!

Morskow: nč nimam za končat, iz plesa bom še kej nadaljevala pa ti obljubim da ti bom redno odpisvala Smile

Alice: jst sm metr 62, pa sm nekje tm u sredin u našmu razredu. Punce smo večinoma ene tolk, fantje so pa ful veči, neki jih je pa tut ful manših =)
Nazaj na vrh Go down
https://harry.slovenianforum.com
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Število prispevkov : 172

Character sheet
Dom: Pihpuff

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 5:48 am

Ohja, mene cel vikend ni bilo na forumu, ker sploh nisem bila doma, v vsakem primeru pa sem se slabo počutila.

Pa ne se dret v čveku no, ni fajn. No

Ljudje, ne pritožujte se o majhnosti. Imam cca 156 cm, in sem najmanjša v razredu. Tako da lepo prosim, in alice, če se počutiš majhno, se lahko kdaj dobiva, da se ne boš počutila tako zelo majhno.

Ohja, moj 'ljubi' fotr zaukazu učenje. Umrla. Samo skoraj, na žalost.
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 7:14 am

Lol. Sam povedala sm kk je ponavad. Zdj če je to zate simpl prov.

Drugač sm pa jst tut mejhna. =P

Kar se tiče šole in učenja. Če ste navajeni delat vm bo faks šou. je pa tko da k delaš.. No nimaš tko ogromn cajta kukr prej. Wink razn če zabušavaš xD
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 7:15 am

ne mi govort o mejhnosti grrrrr Sad
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyTor Nov 22, 2011 10:03 am

in kaj je narobe bit majhn xD to ma tut svoje prednosti
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptySre Nov 23, 2011 2:20 am

hmmmm...no, glede tega tvojga dretja, Vic, ti za ju3 v šoli obljubljam pošteno porcijo, k bo (brez skrbi) bistveno večja od tehle par besedic. Ampak resno. Pazi se.

Aja. Pa ni za kej.

Mja, Alyssa sej bova nehali, sam še to sm morala prpomnit Very Happy

Hja, mi mamo v klasu enga k je 183, čeprou sta zagotovo prbližn tok visoka tut dva druga. Res majhnost ni nujno slaba stvar, ampak ma tud dobre lastnosti; npr.: lažje dobiš soplesalca kt recimo kkšna ženska k je 190 cm, če maš manjšo nogo lažje dobiš kkšne petke, al maš pa vsaj večjo izbiro kt tisti s številkami nad 42, si bolj gibčna od prbližn 40 do 60% visokih žensk, bolj si okretna,.... Tko da se ti ni zreba prtožvt Very Happy

Dej me, prosm, Victoria zvleč s tega plesa! Prooooooosm!!! K mi je toooook dolgcajt Sad Vseen mi je kako, sam ne me ubit, prosm.
Nazaj na vrh Go down
Aron Sawyeer
Spolzgad
Spolzgad
Aron Sawyeer

Število prispevkov : 64

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptySre Nov 23, 2011 4:30 am

sama reč jacku da ti je dolgčas pa se spoki Alice Wink
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptySre Nov 23, 2011 4:32 am

Glih to sm hotla prpomnit sej se lahka magar na hodniku zaletiš vame al neki Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptySre Nov 23, 2011 5:09 am

*še zmeri maha z roko ker čaka na jasi nekoga* xD
Nazaj na vrh Go down
Sophie Scarvalla
Pihpuff
Pihpuff
Sophie Scarvalla

Število prispevkov : 172

Character sheet
Dom: Pihpuff

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyČet Nov 24, 2011 5:37 am

zakaj se meni ne da pisat? mislim, počasi se bom spravila s plesa in poskušala najdi vse kraje kjer dolgujem odpise xD aaam, pa a kdo ve zakaj je tale stran tako neumno raztegnjena?
Nazaj na vrh Go down
Morskow Darkshadow
Spolzgad
Spolzgad
Morskow Darkshadow

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyČet Nov 24, 2011 6:06 am

Vic's fault xD ona in njeno kričanje Razz
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyČet Nov 24, 2011 6:23 am

Ja, sej zdej sva se u šol itak dokončno skregali Razz, tko da ne bo več ničesar raztegnla.... upam...Very Happy

Aron; to nameravam tut narest, čerou sem mela kkšne drgačne prebliske... (npr. da je tok spominjal na kip, da sm raj spokala, da sm pač obupala k nism dobila odgovora, al sm pa koga vidla pa sm šla raj k njemu) Veš, ni tok lahko izbrt na kakšn način boš šel stran od nekoga, k stoji sred plesne dvorane k kip svobode. Pa brez zamere, Jack Very Happy sem pa vesela, da se ti je sploh dal prebrt moj post, k se ga Vic ne da...
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPet Nov 25, 2011 7:50 am

AAAA novga tipa mamo *stoposto je edn kje že tle paj to njegov drug lik xD* kakorkoli HELOOOO JAKE al kaj si. Very Happy jakob.. neki xD
Nazaj na vrh Go down
Jacob Sawyeer

Jacob Sawyeer

Število prispevkov : 13

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 EmptyPet Nov 25, 2011 7:54 am

Ja jakob oz. Jake in kao brt od Arona Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvek    Čvek           - Page 28 Empty

Nazaj na vrh Go down

Čvek
Nazaj na vrh 
Stran 28 od 40Pojdi na stran : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next