Obvestila | NAPAD JEDCEV
Na šolo se je zgodil napad Jedcev Smrti. Na znak temnolase čarovnice, ki jih je očitno vodila so izginili, vendar so s sabo vzeli tudi nekaj študentov. Spremljajte dogajanje v Starem razpadajočem dvorcu... |
Mesec |
Januar
-11 °C |
Šefi |
Alyssa, predstavnica Drznvraana
Victoria, predstavnica Spolzgada
|
|
| Učilnica umetnosti | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Alyssa Hellrune Drznvraan
Število prispevkov : 452 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Ljubljana 4ewr <3
Character sheet Dom: Drznvraan Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Učilnica umetnosti Sre Sep 21, 2011 7:56 am | |
| V tej učilnici se poučuje glasba in likovna umetnost. | |
| | | Alyssa Hellrune Drznvraan
Število prispevkov : 452 Join date : 17/09/2011 Age : 27 Kraj : Ljubljana 4ewr <3
| Naslov sporočila: Re: Učilnica umetnosti Pet Nov 04, 2011 4:30 am | |
| Ria je bila ravno sredi zagretega pogovora z učiteljico Artista, ko je zaslišala svoje ime. Ta glas bi prepoznala kjerkoli in presenečeno je pogledala svojo sestro, ki se ji je približevala. Začuda na obrazu ni imela zlobnega nasmeška ali zaničevalne grimase, temveč bolj nekaj kar je spominjalo na zaskrbljenost. Opravičila se je sogovornici in odkorakala Victorii naproti. "Kaj pa je?" Skupaj sta se usedli na eno od miz v zadnjem delu učilnice. Nekaj časa jo je opazovala in prišla do nekakšnega zaključka. "Prišla si po nasvet o fantih?" Ni uspela zadržati ponosnega nasmeška, ki ji je prešinil obraz ob misli, da jo sestra za nekaj potrebuje. "Naj ugibam... Imaš probleme s tistim lepotcem Aronom, ki sem ga zadnjič srečala s tabo v parku, ko ti je brisal solze..." V glavi si je na hitro odvrtela prizore tistega dogodka, ki mu je bila priča pred kakšnim tednom. "Te je že vprašal na ples?" To je bila trenutno največja skrb vsakega dekleta, saj je bilo to, da na ples prideš brez spremljevalca največja sramota. Tudi sama ga je že imela, nekega dobro grajenega gryfondomovca iz šestega letnika. Zvedavo se je zagledala v svojo sestro, pričakujoč zanimiv odgovor. | |
| | | Victoria Hellrune Spolzgad
Število prispevkov : 550 Join date : 17/09/2011
Character sheet Dom: Spolzgad Letnik: 5. letnik
| Naslov sporočila: Re: Učilnica umetnosti Pet Nov 04, 2011 5:25 am | |
| Victoria je opazila, da je sestro zmotila pri pogovoru in se ji najprej opravičila. Takoj, ko jo je vprašala kaj je narobe je bilo očitno, da Ria že sama ve njene težave. "Ja, imam probleme z Aronom in..." Prepičila jo je s pogledom pri katerem je večino ljudi odneslo stran. Če ne bi imela problemov bi ji zagrenila življenje tako pa ni imela časa za takšne stvari. Nekoliko se je obotavljala nato pa odgovorila "Da, z njim grem na ples. Žal ni nasedel moji briljantni krinki in me je pod kilogrami mozoljev prepoznal." Ni si mogla pomagati, da se ne bi zahahljala "Morala bi videti njegov obraz, vsaj nebom ena iz med tistih osramočenih ostudnih deklet." Nekaj časa se je še nesramno hahljala potem pa za trenutek izgubila nasmešek in se obrnila proti njej "Nerada priznam, ampak imaš o temu več izkušenj kot jaz. Problem je, da mi nič ne pomeni. Saj sama veš. Vse se je začelo z dogodki iz vlaka in se nadaljevalo z neusmiljenim zalezovanjem. Dobro veš kakšen je, zanj sem le iziv." Svoje obrazne poteze je namrščila in mirno počakala na njen odgovor. | |
| Naslov sporočila: Re: Učilnica umetnosti Pet Nov 04, 2011 9:07 pm | |
| Zmagoslaven nasmešek ji je prešinil obraz, ko je Victoria potrdila, kaj je njena težava. V mislih si je naslikala mozoljasto in grdo sestro, ki je bila vsekakor težko predstavljiva in se zasmejala skupaj z njo. Potem se je malce zresnila, ko je Vic nadaljevala. "Ne čutiš nič do njega? Pogost problem, vsaj pri meni. Pogosto uporabljam dva različna pristopa, ki skoraj vedno delujeta. Prvi: daj mu kar hoče. Oziroma se nekje sredi plesa z njim odtihotapi ven, mu v zasebnem kotičku nameni 7 minut v nebesih, potem pa cel večer z njim ne spregovori več besedice. Drugi pristop: to, kar si do sedaj počela.Izogibaj se ga, daj mu jasno vedeti da te ne zanima in da ti je nadležen. Vendar si ta del že malce zasrala, glede na to da si mu rekla ja na povabilo..." Zaskrbljeno je pogledala sestro, saj je bilo videti da jo to res muči. "Poglej, ne vem, saj bi ga poizkusila jaz zapeljevati, ampak me precej očitno ne mara." Otožno se ji je nasmehnila in vstali sta. "Pridi, mi boš pomagala izbrati obleko za ples..." Objeli sta se, potem pa se skupaj odpravili proti Drznvraanovskemu stolpu. | |
| Naslov sporočila: Re: Učilnica umetnosti Pet Nov 04, 2011 9:34 pm | |
| Victoria je požirala vsako njeno besedico "Ja, no... Težavice mislim, da se bom znašla hvala." Hvaležno se je nasmehnila in sprejela prijazen objem in se pri tem veselo smejala. Sestro je ob takih trenutkih vedno imela zelo rada. Z veseljem je šla z njo, da bi ji pomagala izbrati obleko za ples. Ko sta prispeli je lahko z njeno pomočjo prišla v njihov dom. Nato sta si ogledali izbiro. Takoj ji je v oči padla neka še posebaj elegantna obleka svetlo modre barve. Imela je tanke svetlo modre naramnice, in tesni predelek za oprsje. Ostali del obleke je prosto padal v svilnatih kosih navzdol "Meni je ta všeč. Kaj praviš? Dodaš še tele čevlje..." Pograbila je čevlje z visoko peto, ki so bili pravzaprav sandali podprti s črnimi paščki "Naredim ti eleganten vozel in nakodram pramene, ti dodaš nakit in imaš obleko." Še malo si je pogledala omaro "Če ne te bi ti dodala pa tole klasično črno obleko, ki je dobra za tvojo osebnost in lastnosti." Iz omare je vzela dolgo črno oprijeto obleko s tankimi naramnicami in dolgim razporkom za nogo. Poleg njih je vzela še klasične črne salonarje in vso njeno izbiro zložila na bližnji stol "Kaj praviš?" V roke je vzela krtačo in pripomočke za frizuro ter se ji široko zarežala. | |
| Naslov sporočila: Re: Učilnica umetnosti Ned Nov 06, 2011 11:09 am | |
| Veselo sta se odpravili v Drznvraanovski dom, kjer se je Vic takoj zagnala v njeno omaro. Po nekaj hmih se je odločila in pokazala na popeto svetlomodro obleko, v kombinaciji s črnimi sandalčki. Potem je predlagala še frizuro. "Ne, v tej izgledam debela, ampak ideja za lase mi je všeč. Mogoče...", vendar jo je sestra že prekinila z novim predlogom. Tokrat je kazala na klasično črno obleko z razporkom v kombinaciji z lakiranimi salonarji. Tudi tu je Alyssa odkimala, saj je pravzaprav že vedela, v kateri obleki hoče iti, bolj si je želela Vicinega mnenja. "Kaj pa ta?" Vstala je in iz omare vzela lepo krem belo obleko z ogromnim hrbtnim izrezom in z biserno matico pokritim sprednjim delom. "Počakaj, na meni izgleda še veliko bolje." Pred sestro ni bila sramežljiva, pa tudi drugače ne posebaj in je kar na licu mesta odvrgla uniformo, da je ostala samo v čipkastem spodnjem perilu. Potem je smuknila v obleko in si jo pred ogledalom še malce popravila in namestila. "No?" Ozrla se je v steklo in premerila še lase. "In v blond barvi?" To rekoč so se njeni lasje spremenili in z nasmeškom je čakala na njen odgovor. | |
| Naslov sporočila: Re: Učilnica umetnosti Ned Nov 06, 2011 10:02 pm | |
| Victorii je bila obleka, ki jo je izbrala sestra všeč še posabaj v kombinaciji blond barve las. "V redu le še čevlje... hmmm..." Pobrskala je po omari in ven potegnila lepe krem barve salonarje z visoko peto in jih podala sestri. "Le še frizura." Potisnila jo je na stol in pričela zbirati pšenične lase skupaj "Naredi jih ravne in voljne prosim." Ko jo je Ria upoštevala je zapletla najboljši eleganten vozel kar jih je kadarkoli naredila. V tem je bila zares dobra. Da ne bi bilo kičasto in vse enakomirno je zbrala par pramenov in jih spustila, da so ji nekoliko padali čez oči. Nekoliko je še začarala lase, da so izgledali negovani in profesionalno narejena frizura. Čez nekaj časa je stekla stran in se vrnila s polnim naročjem ličil od nje in Alysse. "Se opravičujem, ampak ta del boš morala narediti sama saj ličim dobro samo sebe." Zarežala se ji je na vsa usta in ji raje pomagala s tem, da je iz gromozanskega kupa zbrala svetla ličila, ki bi pasala poleg las in obleke. Ko je končala je naredila manjši kupček (predvsem iz Alyssinega dela ličil saj je sama imela v večini temna ličila), ki je vseboval belo, svetlo modro, svetlo roza in ostale svetle barve senčila. Ven je zmetala še bleščila in šminke za ustnice, maskare in črtala. Ko je opravila ta del je ponovno izginila in se vrnila s polnim naročjom nakita in ga položila pred sestro "Nadaljne stvari so tvoja izbira." | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Učilnica umetnosti | |
| |
| | | | Učilnica umetnosti | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |