Victoria se je posedla k enemu njenih najljubših predmetov- starodavnim runam. Zdel se ji je pameten intelektičen predmet, ki ga je čisto možno rabiti kje kasneje. Odvisno od poklica, si je vedno rekla Vic. Kmalu je v razred priskakljala živahna učiteljica, ki je poučevala starodavne rune. "Danes si bomo pogledali stran v vaših učbenikih. Obrnite na 346. stran prosim in jo preberite. Victoria je na tej strani imela že odprto saj je imela v spominu dobro zabeleženo, da bodo to uro obdelovalo to stran...
...Hydra: To devet glavo bitje predstavlja število devet... Dolgčas
Akromantela: To osmo nogo bitje predstavlja število osem... Še več dolčasa
Victoria je sunkovito dvignila roko. Profesorica je ni zares videla "Profesorica Babbling?" Vic je na ves glas zavzdihnila. To snov je znala že tako dobro, da ji je visela iz ušes. Vseeno je brala naprej:
Hydra-prevod: Deved glavo morsko bitje, ki se nahaja... To pa je bilo preveč... "Profesorica? Profesorica...? PROFESORICA!!!!" Tokrat je šla malček čez rob, a je vsaj predramila napol spečo profesorico. "Kaj se pa derete gospodična Hellrune?" Profesorica jo je očitajoče pogledala. "Predelala sem že to snov in tudi zapiske sem si naredila!" Victoria je nekoliko privzdignila učbenik in svež pergament. "Če je pa tako gospodična Hellrune, mi boste znali povedati katera bitja predstavljajo števila ena, osem in šest." Profesorica je kot ponavadi pričakovala izmuzljivo momlanje... "Samorog, akromantela in salamander gospa profesorica!" Osladno se ji je nasmehnila in pospravila svoje stvari v torbo medtem, ko jo je profesorica besno premerila.