RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Join us, my friends! Everyone is welcome!
RPG Bradavičarka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Bradavičarka

Bradavičarka, šola na katero ste si vedno želeli. Le da je tokrat brez Harrya Potterja! To pa še ne pomeni da Mrlakenstain ne obstaja....

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Obvestila
NAPAD JEDCEV Na šolo se je zgodil napad Jedcev Smrti. Na znak temnolase čarovnice, ki jih je očitno vodila so izginili, vendar so s sabo vzeli tudi nekaj študentov. Spremljajte dogajanje v Starem razpadajočem dvorcu...
Mesec
Plesna dvorana - Page 2 Uno
Januar -11 °C
Top posters
Victoria Hellrune
Plesna dvorana - Page 2 I_vote_lcapPlesna dvorana - Page 2 I_voting_barPlesna dvorana - Page 2 I_vote_rcap 
Alyssa Hellrune
Plesna dvorana - Page 2 I_vote_lcapPlesna dvorana - Page 2 I_voting_barPlesna dvorana - Page 2 I_vote_rcap 
Alice Witherspoon
Sim
Morskow Darkshadow
Sophie Scarvalla
Jack Lynx
Alex Dumont
Katherine
Aron Sawyeer
Šefi
Plesna dvorana - Page 2 Al Alyssa, predstavnica Drznvraana Plesna dvorana - Page 2 Vic Victoria, predstavnica Spolzgada

Plesna dvorana

Go down 
+4
Sophie Scarvalla
Alyssa Hellrune
Sim
Victoria Hellrune
8 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
Jenna Cox

Število prispevkov : 5

Character sheet
Dom: Gryfondom
Letnik: 5. letnik

Plesna dvorana - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptySob Nov 12, 2011 6:58 am

"Trenutno me ne zanimajo slinavci, kot so tejle tukaj." Ljubeznjivo se je nasmehnila temnolascu. Tedaj pa... seveda je moral umešati dekle, ki jo je pripeljal na ples. Dekle je bilo seveda iz njegovega doma in neverjetno neprijaznega videza. Kot prvo ji je iz rok izmaknila kozarec z besedami "Alkohol škuduje zdravju." Jenna ji je ponudila nasmeh, da ikaže, da je njeno dejanje ni prizadelo. "Torej zdaj sebi škoduješ." Toliko se je približala dekletu, da bi se je skoraj dotikala "Moje ime je Jenna, prijatelji... me kličejo Jen." Takrat se je po naročilu težaškega dekleta pred njo pojavila nova pijača "Kaj je to? Bučni sok?!" Pijačo je podala prvemu fantu, ki je prišel mimo "Nevem kaj bi rada ampak nekaj mora obrazložiti tvoje obnašanje." Jenna je bila besna, da se je sploh umešala "Zdaj lahko greš." Spet se ji je nasmehnila nato pa se ponovno posvetila temnolascu "Oprosti... nisem ujela tvojega imena, ampak imam občutek, da sem te nekje že videla." Prikrito hududobno, ki ga je prekrivala očarjivost se mu je nasmehnila in pri tem gledala dekle neprijetnega pogleda. "Imaš kaj proti, če ti ga ukradem za nekaj časa. Saj ti nimaš nič proti?" Ponovno se mu je nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Aron Sawyeer
Spolzgad
Spolzgad
Aron Sawyeer

Število prispevkov : 64

Character sheet
Dom: Spolzgad

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptySob Nov 12, 2011 7:12 am

Aron je samo zmedeno opazoval obe dekleti, ki sta se na prikrit način poskušali zmučiti med sabo. Za blond dekle ni vedel, vedel pa je, da Victoria v tem išče samo nekoga, nad katerim se lahko znaša. "Možno, da si me videla..." nelagodno se je obrnil proti Jenni, ki je pravkar povedala svoje ime. "V istem letniku sva in ime mi je Aron..." Po kratkem premisleku je dodal "...Sawyeer." Ni mu bilo všeč kako ga je gledala. Ko je prosila Victorio, če ga lahko za nekaj časa ukrade je čisto potiho zašepetal "Mislim, da to ne bo tako dobra ideja." Pomaknil se je nekoliko bolj proti Victorii "Ti grem po pijačo Vic?" Neumno se je zahehetal "In tebi tudi Jenna?" Za nekaj časa je izginil in se v nekaj trenutkih vrnil z dvema kozarcema punča v rokah. "Še sebi grem iskat." Takoj, ko je imel še sam pijačo se je nelagodno prestopal poleg deklet, ki sta se pomaknili čisto duga ob drugi in se prebadali s pogledi. "Kaj, če bi se samo normalno pogovarjali?" Prerinil se je med njima, da bi naredil varnostno razdaljo. Dvignil je kozarec, da bi nazdravili z njim "Na zdravje...obe." Naredil je požirek in zmedono begal z očmi od ene do druge.
Nazaj na vrh Go down
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Število prispevkov : 550

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptySob Nov 12, 2011 7:25 am

Jenna? Kaj je to? Ime za tri letnega otroka?. "Če nočem mi ni treba iti in, če se ne motim si si ga že sposodila. Da grem na ples z njim sem sprejela samo zato, da pridem s spremljevalcem." Takrat se je umešal še Aron, pijačo, ki jo je prinesel mu je izpulila iz rok in brez hvaležnosti v besedi rekla "Hvala." Ta Jenna pa se je še prilizovala in prilizovala Aronu. "Oh, pozabila sem omeniti. Victoria Hellrune, če pa rabiš celo ime... Victoria Alynn Hellrune." Ni bila čisto prepričana, če jo blondie sploh posluša. Tako se je prilizovala Aronu, da ji je šlo na bruhanje. To je tudi nakazala in se z navideznim bruhanjem naslonila na prvo osebi za katero sploh ni pogledala kdo sploh je. Takrat pa... "O! Ria. Ravno pravi čas, rabila bom nekoga, ki bo odnesel moje truplo, ko izdavim iz sebe še želodec." Bruhnila je v smeh in ni si mogla pomagati, da se ne bi naslonila na pravkar prihajajočo sestro. V mislih je še zmerom imela iste očarljive nameške, ki so bili tako ogabni, da se je preprosto morala smejati. Sestri je pomignila proti nelagodnemu Aronu in blondie, ki se je ljubeznjivo nasmihala v njegovo smer. Nagnila se je k Rii in zašepetala "Če ni to smešno. Definitivno držim z Aronom v tem primeru, na drug način pa mu privoščim." Lahkotno je zavzdihnila po smehu, ki je izginil tako hitro kot je tudi prišel.
Nazaj na vrh Go down
Alyssa Hellrune
Drznvraan
Drznvraan
Alyssa Hellrune

Število prispevkov : 452
Kraj : Ljubljana 4ewr <3

Character sheet
Dom: Drznvraan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptySob Nov 12, 2011 7:55 am

((kaj je z vami ljudje, tle ni alkohola!!!! Razn na mizi za učitle, tkoda če tok kradete s tm bi vas že dobil!! Pazte mau s tem Wink))

Do svojega solo nastopa je imela še kar nekaj časa, zato je prosto tavala po dvorani. Poznala je nekaj ljudi, ki so s sabo pretihotapili tudi alkohol, zato je bila sedaj že kar malce nažgana. Niti sanjalo se ji ni, kje je Matt, vendar je to trenutno tudi ni zanimalo. Pravzaprav jo ni zanimalo nič, če je nebi naenkrat nekdo potegnil k sebi. Bila je Victoria! Zašepetala ji je nekaj o Aronu in blond dekletu, ki se je obešala po njem, vendar Alyssa ni zares dojela njenih besed. Vsem skupaj je namenila prešeren nasmešek in se obesila sestri in temnolascu na hrbet. “No, barbie, tole je zaključena družba, tako da lahko kar greš. A ne?” Zarežala se ji je v obraz, potem pa brez pomišljanja dvignila nogo(v tistem trenutku so vsi lahko videli njeno vijolično čipkasto perilo) in jo s podplatom čevlja odrinila, da jo je odneslo v parček, ki je za njo nič hudega sluteč plesal. Zloba ji je prešinila obraz, potem pa se je, kot da se ne bi nič zgodilo obrnila nazaj k Spolzgadovcema. “Gremo kaj pojest?”.
Nazaj na vrh Go down
https://harry.slovenianforum.com
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptySob Nov 12, 2011 9:29 pm

Victoria se je glasno zasmejala, da je nekaj bližnjih pobuljilo proti njej. Opazila je namreč, da je Ria že nekoliko nažgana. "Ja blondie, če bi rada imela družbo ti predlagam, da se pojaš pri ljudeh tvoje vrste." Zadrževala je solze smeha, da si ne bi razmazala ličil. Takrat je bila šele nekaj čemur bi lahko rekel dobra volja. "Gremo nekaj pojest... no vsaj jaz grem..." Obrnila se je proti Aronu "Stradam!" Skomignila je z rameni "Greš Aron? Razen..." Potegnila je sestro za zapestje. "Kakor koli, če si lačen nama sledi." Alysso je vlekla čez množico do velike mize na kateri ni ostalo veliko. Rii in sebi je vzela krožnik. Neko sadno tortico je sestri kar sama naložila na krožnik "Moraš jo poskusisti, če še nisi." Po kratkem premisleku je zašepetala "Vilince sem osebno prosila naj jo dodajo k jedilniku." Sebi pa je začela nalagati goro slaščic, ki jih bo pri svoji sestradanosti zlahkoto zmazala. Ko je bil krožnik tako napolnjen, da je bil nevarnost, da se ji vse raztrešči po obleki se je postavila na stran, da bi si lahko slaščice naložile še Aly. Medtem je jedla vse tiste slaščice, ki so bile najbolj v nevarnosti, da zdrvijo iz krožnika. Ni se menila za to, da jo je večina ljudi, ki so hodili mimo presenečeno gledali. "Pohiti no saj toliko izbire pa spet nimaš." To je rekla predvsem v šali, da bi jo malček spodbodla. Veselo se je smehljala.

[Upam, da nimaš proti, da sm te poklicala Aly, Alyssa? Question ]
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Število prispevkov : 273
Kraj : za kompom

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptyNed Nov 13, 2011 4:52 am

Ob koncu njenega nastopa se je le nasmehnila in odvihrala z odra, njeno mesto pa je že zasedel naslednji učenec s pripravljeno pesmijo in kitaro v rokah. Alice ni več poslušala kaj so peli ostali. Komaj je stopila z odra je do nje pristopil nek spolzgadovec, se ji zarežal in provokativno priklonil. ''Živjo, bi plesala z mano?'' Premerila je njegove poteze. Bil je srednje visok in čeden, imel je dokaj kratke, ravne blond lase, ki so mu vztrajno padali čez oči, da si jih je moral krotiti z posegi rok. Ta gesta jo je takoj začela spravljati ob živce, zato ga je pogledala s priprtimi očmi in vzvišeno prhnila ''Ne, pa če crknem.'' Hotela je hladnokrvno odkorakati stran, a je ujel njeno roko in jo potegnil k sebi z širokim nasmeškom. ''Hvala. Mimogrede, jaz sem Jake, pa ti? Zdi se mi, da si Alice pa nisem čisto prepričan, da so moji viri zanesljivi.'' Osupla nad tako nesramnostjo mu je zasikala ''Spelji se'' in mu pokazala jezik, zvijajoč se pod njegovim prijemom, ko jo je zvlekel na sredino dvorane in jo objel. Ko je ugotovila, da ne bo s tem nič dosegla, mu je pričela teptati noge. Njenim petkam se je spretno izogibal z živahnim poskakovanjem kljub počasnemu ritmu, da je vse skupaj izgledalo zelo nenavadno - opazno besno dekle, ki poskuša svojemu soplesalcu noge sploščiti ob tla, on pa se reži in skače, kot da bi plesal step ali pa nekakšen čačača. ''Saj bi mi lahko že prej povedal, da ne znaš plesati na take komade,'' je Jaku zabrusila Al in mu podstavila nogo, da se je opotekel. ''Če še nisi opazila, ti vodiš - jaz se samo prilagajam.'' Ko se je ujel, ji je vrnil z sunkovitim obratom, ki jo je le malo pretresel, ker se je miže stisnila obenj in s tem preprečila vrtoglavico. ''No, vidiš. Nama že gre.'' V Jakovem glasu je bilo zaslišati toliko ironije, da se je Alice nemudoma z morilskim pogledom odmaknila iz njegovega objema in ga sunila v trebuh. Sedaj se je zdelo, da plešeta salso. Potegnil jo je k sebi in se z njo zavrtel mimo zijajočih parov. Pesmi je bilo konec takoj, ko je dvignila roko in jo pripravila za dobro namerjeno klofuto, a se pri naslednji ritem ni spremenil. Jake je upočasnil korak in počasi, previdno sprostil prijem. Očitno je pomislil, da se je že vdala, a se je še kako zmotil - tako se je že penila, da je zdaj zaradi vseh neuspelih poskusov ubrala drugačen, hladnokrven in zlobnejši način. Prižela se je k njemu. ''Nekako se mi zdi, da te sovražim. In kmalu boš videl, da imam prav.'' Sunkovito je dvignila nogo in ga s kolenom zadela naravnost v občutljivo točko vseh moških, uporabila pa je toliko zlobnega žara v očeh, da je njenega sedaj v bolečini sključenega soplesalca kar odneslo stran od nje. ''Sedaj se mi pale poskusi približati, bednik.'' Takoj ko pa se je ponosno zavrtela na petah, pa je pristala naravnost v naročje dobrega znanca in se široko nasmehnila. ''Živjo, Jack. Kako si? Ne boš verjel - ravno zdajle sem prvič v življenju tako grozno plesala tango.'' Posmehljivo je pomignila proti Jaku in se zarežala. Ta je besno preklinjal in proti njej streljal z grdimi pogledi, zagotovo pa je na njen račun padla kakšna ne prav lepa beseda. Odmaknila se je od pihpuffovca, da se je lahko ozrla čez ramo. ''To je Jake, moj dragi sovražnik in ne tako dober plesalec. Verjemi; ob njem ti nikoli ni dolgčas, saj se vsak trenutek režiš kot pečen maček, ali pa se treseš od besa.'' Prenehala je pogledovati proti svojemu 'dragemu sovražniku' in se obrnila k Jacku. ''Kakorkoli: kako pa to, da si sam? Ali ni tako, da ste v Pihpuffu sami priljubljeni očarljivci, ki zlahka dobijo soplesalko? Mogoče se pa motim...'' se je namuznila, pričakujoč odgovor.
Nazaj na vrh Go down
Sim
Gryfondom
Gryfondom
Sim

Število prispevkov : 248
Kraj : Vrhnika

Character sheet
Dom: Gryfondom
Letnik: 7. letnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptyTor Nov 15, 2011 10:57 am

Bila je vesela, da je nekako niso opazili, čeprav je bila pri strani, to po svoje niti ni bilo možno. A je bilo, če si prišel bolj pri začetku, ko dvorana še ni bila toliko polna. Sim je videla kar nekaj poznanih ljudi, ki bi se jim z veseljem pridružila, vendar se jim ni. Ni se jim še nameravala, ko so vsi nekako bili zaposleni z debatami z drugimi svojimi znanci.
Prijela je svojega soplesalca pod roko in odpravila sta se proti plesišču. Ja bila sta še kolikor toliko v redu stanju. Sam očitno ni preveč spil, sicer pa Sim ni to kaj preveč brigalo. Le da se je 'normalno' vedel kadar je bil okoli nje in to je bilo dobro za njo. Lasje so ji nežno in prosto plapolali okoli, ko sta še zbirala prostor, kjer pač bosta plesala. Smejala se je sproščeno, ker je tako ali tako bila vesele volje. Najbolj ji je bilo najbrž všeč to, da je bila lahko sproščena okoli njega. No, saj je tako ali tako skoraj okoli vseh. No razen tistih spolzgadcov, vendar te so druga pesem, ki jo je za danes hotela pustiti na miru. Niti je ni zanimalo s kom so se po parčkali in prisegla je lahko, da je videla nekaj rumencev in zelencev skupaj. Mogoče celo rdeče in modre z njimi. Vsekakor ta zadeva se ni tikala nje.
Odplesala sta ples ali dva. No mogoče tri, ker je potem tako ali tako prišel tisti pomembni ples, ki so morali vsi plesati nanj in tako sta enostavno ostala še na tem. Potem sta se odpravila proti pijačam in prigrizkom. Ves čas sta nekaj žrbotala in se smejala. Bilo ji je popolnoma všeč in je pozabila na določene stvari.. No najmučnejša jo je še vedno mučila.. pa vseeno tega ni bilo razvidno sploh..
Nazaj na vrh Go down
http://crazy-limi.blogspot.com/
Aron Sawyeer
Spolzgad
Spolzgad
Aron Sawyeer

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptyPon Nov 21, 2011 8:59 am

"Ja, ja tudi jaz sem zelo lačen." Aron se je z narejenim nasmeškom izmaknil Jenninem pogledu in pohitel za Alysso in Victorio. Ko je prišel do mize sta si sestri že nalagali gore hrane. Sam se je ni niti dotaknil in se samo nedolžno nasmehnil saj je Jenna to prav očitno videla. "Nekoliko sem vama hvaležen ker me stalno izmenično potegujeta iz dreka." Iz mize si je vzel le eno najbolj rdeče jabolko in mastno ugriznil vanj. Ker ni imel nič početi je po ustih mencal olupek, ki mu je ostal od ugriza. "Dolgčas. Brez zamire ampak mislim, da bom, če se bo tako nadaljevalo počasi šel iz tega dolgočasje delujočega uradnega plesa." Naredil je ponoven ugriz v jabolko in tudi tega nekaj časa žvečil. Mimogrede je 'ponesreči' spotaknil nekega mulčka in se zabaval ob pogledu, ko je priletel v parček, ki se je pogovarjal nekaj metrov stran. Narahlo se je hahljal, ko je dekle ponorelo, ko se ji je rdeča tekočina razlila po snežno beli obleki obloženi s prav tako svetlim puhom. Ta je ponorela, da je plosknila fanta čeprav ni nič naredil, vrgla mulčka vstran, da ga je odneslo v bližnjo steno in jokaje oddivjala v bližnje stranišče in pri tem ven vrgla eno od deklet, ki je pravkar opravila potrebo. Aron si je le nedolžno žvižgal in mirno jedel svoje jabolko. "Zabavno." stopil je do pulta s hrano in tokrat vzel lepo zaobljeno hruško. "Če bo šlo tako naprej se bom napokal od dolgčasa. Gremo kaj delat ali se spokamo iz tega plesa?" Mirno je čakal na odgovor Vic in Rie.

[no napisu sm post zdej pa še vi pište Laughing ]
Nazaj na vrh Go down
Alyssa Hellrune
Drznvraan
Drznvraan
Alyssa Hellrune

Število prispevkov : 452
Kraj : Ljubljana 4ewr <3

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptyPon Nov 21, 2011 9:54 am

Victoria jo je odvlekla k hrani, nekje v ozadju pa je opazila, da jima sledi tudi Aron. Potem ko se ji je sestra enkrat umaknila, si je na krožnik nabrala nekaj slaščic, med drugim tudi priporočeno sadno tortico. Ko je temnolasec izustil nekakšno zahvalo, se mu je Alyssa v odgovor nesramno zarežala. "Ni problema, mali. Rada pomagam!". Z roko si je nad glavo zarisala angelski sij, potem pa dodala še rožičke, na katerih je stal. Narahlo se je ugriznila v jezik, da je zadržala smeh, potem pa se spet posvetila hrani. Medtem ko je grickala biskvitno testo je z zanimanjem opazovala zelo očitno zdolgočasenega Spolzgadovca, ki se je znesel nad nič hudega slutečim mulcem, ki je priletel v nek parček in povzročil pravo dramo. Potem se je Aron tudi na glas pritožil in predlagal, da se poberejo s plesa. Alyssa se je vprašljivo ozrla k sestri. "Jaz se v trenutku spokam, samo da bom imela družbo. Si za, Vic?". Na hitro je pogledala še proti odru, na katerem je sedaj nastopala ena od punčkastih deklet. "Sicer naj bi imela še solo nastop, ampak Artistki lahko naslednjič rečem da mi je bilo slabo..." Prek obraza ji je šinil zanjo značilni skrivnostno-pretkani nasmešek in obrnila se je nazaj k fantu. "Seveda pa lahko greva tudi sama," mu je pomežiknila, čakajoč na odgovor.

[U don't have to ask me twice ^^ Viiic? Smile]
Nazaj na vrh Go down
https://harry.slovenianforum.com
Victoria Hellrune
Spolzgad
Spolzgad
Victoria Hellrune

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptyTor Nov 22, 2011 2:39 am

"Kod, da te ne vlečem iz dreka že odkar te poznam." se je Aronu režala Victoria. Medtem, ko je grickala svoje stvari, ki si jih je naložila na krožnik je opazovala (prav tako kakor tudi njena svetlolasa sestra), ko je Aron samo iz dolgčasa spotaknil nekega smrkavca, ki je povzročil nadaljno razdejanje. "Tudi meni ni do tega, da bi imela nastop zdajle. Počakajta me tukaj." Pohitela je hitro vendar elegantno do učiteljice Artista in si med tem nadela trpeč obraz. Potapkala je učiteljico po ramenu in ji s slabotnim glaskom zapiskala "Bojim se, da mi je slabo. Prav tako pa tudi moji sestri, saj veste kako je z dvojčki." Učiteljica ni bila niti razočarana in ji je odgovorila "Ah, nič nede. Tako ali tako od dolgočasja vsi odhajajo iz plesa. Predvsem sem mislila, da bosta vidve razočarani, ko vaju bi mogla izbrisati iz programa, morda je tako bolje." Victoria se je samo brezizrazno nasmehnila in pohitela nazaj k čakajočima sestro in 'prijatelja'. "No ja, vidva kar pojdita jaz bom spokala svojo zadnjico nekam drugam, samo da stran od tega možgane parajočega stranišča." Zarotniško se je zahehetala proti sestri. Nalašč se je izgovorila, da ne bi šla z njima. "Uživajta..." Je rekla še s pojočim nedolžnim glasom, ki ga je kar se, da popestrila in počasi odkorakala iz dvorane, ki je bila že skoraj prazna. Zabavo si bo poiskala kje drugje, jutri pa bo sestro zasačila na zajtrku in jo prisilila naj ji natančno poroča dogajanja.

[Strinjam se! Spelmo se od tuki. enđoj! ]
Nazaj na vrh Go down
Aron Sawyeer
Spolzgad
Spolzgad
Aron Sawyeer

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptyTor Nov 22, 2011 5:42 am

Aron se je obema zarežal hkrati, ko sta mu prav tako hitro odgovorili. Opazil je, da sta obe opazovali kako je spotaknil mulčka in povzročil nezgodo. Victoria jima je naročila, da počakata saj se je odšla opravičit učiteljici artista zakaj obe s sestro ne bosta nastopali. Ko se je vrnila ni bila videti preveč navdušena nad tem, da bi se šli vsi trije kam družit. Ni mu ušlo, da se je pri tem Vic zarotniško nasmehnila sestri. "Tudi prav. Pa pojdi posvoje." Nato je iz veselja ponovno spotaknil istega mulčka, ki se je ponovno primajal mimo. Namenjen se je bil opravičiti dekletu iz višjega letnika za kar je storil. Tokrat je povzročil še skoraj večjo katastrofo. Mulček je priletel v dekle s takšno silo, da je oba odneslo po tleh in pri tem podrla še predstavnico rdečega doma, ki je seveda pobesnela in jima naložila tono kazni in priporov. Na koncu ju je še poslala iz zabave. Da še ni bilo konca je dekle pobesnelo takoj, ko sta stopila iz dvorane. Če si dobro poslušal si še nekaj časa lahko zaslišal kričanje bežečega mulčka. S širokim nasmehom se je obrnil k Alyssi "Torej... kaj greva počet." Podaril ji je nasmeh in pripomnil "Lahko počneva kar hočeš le, da se končno spljeva iz te dvorane." S pogledom je sledil Victorii, ki je korakala stran od množice.

[začni kjer hočš Alyssa]
Nazaj na vrh Go down
Alice Witherspoon
Drznvraan
Drznvraan
Alice Witherspoon

Število prispevkov : 273
Kraj : za kompom

Character sheet

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 EmptyČet Nov 24, 2011 7:44 am

Že čez kratko minuto je ugotovila, da se Jack več kot očitno ne zgane, kaj šele, da bi ji odgovoril, zato je obupala nad njim, ter se raje odpravila k skupini prijateljic na drugi strani dvorane. Te so veselo kramljale in od časa do časa hihitajoč pokazale v smer kakšnega fanta. Ob njenem prihodu so jo nekatere objele, vse pa lepo pozdravile - seveda se je v njeni roki kmalu znašel kozarec pretihotapljenega alkohola, ki ga je bilo pošteno na zalogi. Podajli so si steklenice in kozarce, pri tem pa pazili na morebitno prisotnost učiteljev. Zaboga, kot, da jih bodo požrli! Alice je kmalu postalo noro dolgčas. Prvemu mimoidočemu smrkavcu je v roke potisnila prazno steklenico vina in ga zlobno pogledala. ''Če se sprašuješ kam s tem, ti povem, da si lahko zaradi mene tudi v rit vtakneš, ker si v gobec tega na žalost ne boš mogel zatlačiti. Pa kar brez ugovorov, samo izgini že nekam.'' Tako ga je močno odrinila, in živahno odkorakala iz dvorane. Odpravila se je naravnost v Drznvraanovski dom, kjer se je nejevoljno preoblekla nazaj v uniformo in si jo po svoje uredila; srajco si je povlekla izza pasu, si razmršila lase in si obula visoke pete. Tako 'urejena' se je vrnila na hodike, da bi še malo brezdelno postavala.

[Nč nimam proti kkšni družbi... Kdorkoli? Very Happy ]
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Plesna dvorana   Plesna dvorana - Page 2 Empty

Nazaj na vrh Go down

Plesna dvorana
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Velika dvorana